WTA
Σάκκαρη: "Γι' αυτό είναι το είδωλό μου ο Γιάννης"

 
Σάκκαρη: "Γι' αυτό είναι το είδωλό μου ο Γιάννης"
tn team Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 - 12:38

Η Μαρία Σάκκαρη σχολίασε τη viral συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, εξηγώντας πως ο "Greek freak" δεν είναι "freak" μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά, γι' αυτό και τον θαυμάζει τόσο πολύ.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά από τον αποκλεισμό των Milwaukee Bucks από τα πλέι-οφ του NBA έγιναν viral και η Μαρία Σάκκαρη κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τον Έλληνα σούπερ σταρ.

"Είμαι χαρούμενη που κάποιος σαν τον Γιάννη μίλησε γι' αυτό και ίσως είναι και μια αφύπνιση για όσους βρίσκονται εκτός αθλητισμού, προκειμένου να καταλάβουν τι σημαίνει όταν χάνεις ή όταν δεν επιτυγχάνεις τους στόχους σου. Δεν είναι το τέλος του κόσμου", σχολίασε από τη Μαδρίτη η 27χρονη Ελληνίδα παίκτρια, η οποία βρίσκεται σταθερά στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης από τον Σεπτέμβριο του 2021 μέχρι σήμερα.

"Είμαι σίγουρη πως είναι πολύ απογοητευμένος που δεν προχώρησαν, όμως ο τρόπος που το διαχειρίζεται και η νοοτροπία του, είναι πολύ ξεχωριστά. Γι' αυτό είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο και γι' αυτό είναι είδωλό μου. Δεν είναι 'freak' μόνο ως αθλητής, είναι 'freak' και πνευματικά. Πάντα λέει ότι το τένις είναι το δυσκολότερο άθλημα και μου έχει μιλήσει γι' αυτό, γενικά νομίζω πως θαυμάζει τα ατομικά αθλήματα. Γι' αυτό και έχει βελτιωθεί τόσο πολύ, γιατί θεωρεί τον εαυτό του ένα ξεχωριστό άτομο μέσα σε μια ομάδα, επειδή καλείται να κουβαλήσει στις πλάτες του μια ομάδα.

Το τένις είναι ένα άθλημα που κάθε εβδομάδα χάνεις και πρέπει να προσπαθήσεις ξανά, να τα σβήσεις όλα και να ξεκινήσεις από το μηδέν", πρόσθεσε η Σάκκαρη, η οποία έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Γιάννη, όπως και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η Σάκκαρη βρίσκεται στη Μαδρίτη για το Mutua Madrid Open και έχει προκριθεί ήδη στις "32" καλύτερες, μετά και τη χθεσινή νίκη της επί της Arantxa Rus. Αύριο, θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Rebeka Masarova, για μια θέση στη 16άδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots