WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Βερολίνο

 
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Βερολίνο
© Jimmie48 / WTA
tn team Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023 - 22:04

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει για 2η φορά μέσα σε μια εβδομάδα την Alize Cornet, ενώ έχει στο ίδιο τέταρτο την Ons Jabeur και στο ίδιο μισό την Elena Rybakina.

Η Σάκκαρη είχε ηττηθεί την προηγούμενη εβδομάδα από την Cornet στο Νότιγχαμ και θα έχει τη δυνατότητα να πάρει τη ρεβάνς, αφού θα την αντιμετωπίσει ξανά για τον 1ο γύρο του bett1open στο Βερολίνο.

Σε περίπτωση που την κερδίσει αυτή τη φορά, θα παίξει με μια εκ των Victoria Azarenka και Aliaksandra Sasnovich, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με την Ons Jabeur. Η Jabeur θα παίξει στον 1ο γύρο με την Jule Niemeier, ενώ στον 2ο γύρο με μια εκ των Bianca Andreescu και Marketa Vondrousova.

Στα ημιτελικά, Σάκκαρη και Jabeur διασταυρώνονται με την Elena Rybakina, που βρίσκεται στο ίδιο τέταρτο με την Daria Kasatkina, ενώ έχει πιθανή αντίπαλη την Donna Vekic στον 2ο γύρο.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκεται η Aryna Sabalenka, της οποίας το όνομα ξεχωρίζει. Η Λευκορωσίδα θα παίξει στην πρεμιέρα της με τη Vera Zvonareva, άλλοτε Νο.2 στον κόσμο, που πέρασε από τα προκριματικά.

Στον 2ο γύρο θα παίξει με μια εκ των Veronika Kudermetova και Qinwen Zheng, στα προημιτελικά διασταυρώνεται με την Coco Gauff, ενώ στα ημιτελικά με τις Caroline Garcia και Petra Kvitova. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί, πως η Kvitova θα ξεκινήσει το τουρνουά αντιμετωπίζοντας την Karolina Plikova.

Πιθανά ζευγάρια προημιτελικών:

[1] Sabalenka - Gauff [5]
[3] Garcia - Kvitova [7]
[6] Σάκκαρη - Jabeur [4]
[8] Kasatkina - Rybakina [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του μονού

Η Σάκκαρη θα παίξει και στο διπλό, με παρτενέρ την Petra Martic. Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τις Τσέχες Katerina Siniakova και Marketa Vondrousova. Αν περάσουν στην επόμενη φάση, έχουν πιθανές αντίπαλες τις Anna Danilina και Yifan Xu, Νο.4 στο ταμπλό.

Αναλυτικά το ταμπλό του διπλού

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots