WTA
Εκτός κυρίως ταμπλό στη Βουδαπέστη η Βαλεντίνη

 
Εκτός κυρίως ταμπλό στη Βουδαπέστη η Βαλεντίνη
tn team Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 - 16:04

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου γνώρισε την ήττα από την Astra Sharma, στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Budapest Grand Prix.

Δεν τα κατάφερε στη σημερινή της αναμέτρηση για τον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών του Budapest Grand Prix η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία ηττήθηκε από την Astra Sharma με 6-3, 6-1, σε κάτι περισσότερο από μια ώρα.

Οι δυο παίκτριες αντάλλαξαν από ένα break στα πρώτα λεπτά του αγώνα με το σκορ να είναι στο 2-2, όμως η Αυστραλή έκανε νέο break και πέρασε μπροστά με 3-2.

Η Γραμματικοπούλου είχε την ευκαιρία της να επιστρέψει ξανά, αλλά έχασε διπλό break point στο επόμενο game, με τη Sharma να κρατάει το σερβίς της για το 4-2.

Δεν απειλήθηκε ξανά μετά απ' αυτό η 27χρονη Αυστραλή, η οποία έχει περάσει από το Top 100 της παγκόσμιας κατάταξης. Έκλεισε το 1ο σετ με νέο break για το 6-3, ενώ έχασε μόνο ένα game στο 2ο σετ, για να "κλειδώσει" με συνοπτικές διαδικασίες την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό του 250αριού της Βουδαπέστης.

Η Γραμματικοπούλου ήταν στο Νο.1 του ταμπλό των προκριματικών και αυτό σημαίνει πως αν υπάρξει έστω μια αποχώρηση πριν ξεκινήσουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό, μπορεί ακόμα να μπει στο τουρνουά ως lucky loser.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots