WTA
Amarissa Toth: "Δεν κατάλαβα γιατί έκανε τόση φασαρία" (vid)

 
Amarissa Toth: "Δεν κατάλαβα γιατί έκανε τόση φασαρία" (vid)
tn team Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 - 9:26

Μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά της στην αναμέτρησή της με την Shuai Zhang στη Βουδαπέστη, η Amarissa Toth συνεχίζει να προκαλεί, δείχνοντας αμετανόητη για τη στάση της. H ανακοίνωση της WTA και η αντίδραση των άλλων παικτριών.

Μετά τις πολύ άσχημες εικόνες που είδαμε από το τουρνουά της Βουδαπέστης στην αναμέτρηση της Amarissa Toth με την Shuai Zhang, η Ουγγαρέζα τενίστρια παρέμεινε αμετανόητη σε δηλώσεις που έκανε.

"Δεν κατάλαβα γιατί έκανε τόση φασαρία, γιατί ήθελε να πάρει πίσω η διαιτητής την απόφασή της. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν την αποδέχτηκε και δημιούργησε προβλήματα στον εαυτό της", είπε συγκεκριμένα η Toth, η οποία κατάφερε με τη συμπεριφορά της να συγκεντρώσει αμέτρητα αρνητικά σχόλια, ακόμα και από τις συναδέλφισσές της.

Θυμίζουμε πως η Ουγγαρέζα τενίστρια όχι μόνο δεν έκανε fair play για τον πόντο που κλάπηκε από την Zhang, αλλά αργότερα, όταν η Κινέζα προσπαθούσε να πείσει τη διαιτητή να φέρει τον supervisor, έσβησε επιδεικτικά το σημάδι. Σα να μην έφτανε αυτό, λίγο αργότερα, όταν η Zhang παθαίνοντας κρίση πανικού και από τις αποδοκιμασίες που δεχόταν από το κοινό εγκατέλειψε τον αγώνα, η Ουγγαρέζα πανηγύρισε εριστικά μπροστά της!

Η WTA εξέδωσε μια ήπια ανακοίνωση για το περιστατικό, αναφέροντας: "Η WTA έχει μηδενική ανοχή στον ρατσισμό οποιασδήποτε μορφής. Το ατυχές περιστατικό που έγινε χθες στο Hungarian Grand Prix και οι δημοσιεύσεις που ακολούθησαν, εξετάζονται και θα αντιμετωπιστούν."

Στο μεταξύ υπήρξε κύμα αντιδράσεων από πολλές άλλες παίκτριες, που πήραν ξεκάθαρη στάση υπέρ της Zhang, τονίζοντας και το πόσο καλή χαρακτήρας είναι, καταδικάζοντας συγχρόνως τη συμπεριφορά της Toth.

Ανάμεσα σ' αυτές ήταν και η Μαρία Σάκκαρη, που έγραψε: "Η Shuai Zhang είναι από τις καλύτερες κοπέλες στο tour! Αυτή η Toth θα πρέπει να αποβληθεί από το tour."

Μεταξύ άλλων ανακοινώσεις συμπαράστασης στην Zhang έγραψαν και οι Ons Jabeur, Daria Kasatkina, Daria Saville και Ajla Tomjanovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots