WTA
Gauff για Σάκκαρη: "Είναι μια από τις παίκτριες που θαυμάζω, είναι απίθανη" (vids)

 
Gauff για Σάκκαρη: "Είναι μια από τις παίκτριες που θαυμάζω, είναι απίθανη" (vids)
© Mubadala Citi DC Open
tn team Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 - 7:16

Με μερικά πολύ όμορφα λόγια μίλησε για τη Μαρία Σάκκαρη η Coco Gauff, ανταποδίδοντας και τα εξίσου όμορφα λόγια που άκουσε νωρίτερα από την Ελληνίδα.

Η Gauff, η οποία κέρδισε τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας της στην Ουάσινγκτον μετά και τη νίκη της επί της Σάκκαρη στον τελικό, στάθηκε στην απονομή στην Ελληνίδα τενίστρια, που αποθέωσε ως αθλήτρια, αλλά και ως άνθρωπο.

"Συγχαρητήρια στη Μαρία. Όλα όσα είπε για μένα μπορώ να τα ανταποδώσω για εκείνη. Είναι απίθανη μαχήτρια, είναι μια από τις παίκτριες που θαυμάζω περισσότερο στο tour. Θυμάμαι όταν πρωτοήρθα στο tour, ήταν ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους και η συζήτηση που κάναμε το έκανε λιγότερο τρομακτικό. Σε ευχαριστώ που είσαι ο άνθρωπος που είσαι! Όλα όσα τη βλέπετε να είναι στη σειρά του Netflix και στις συνεντεύξεις, είναι 10 φορές περισσότερο από κοντά, είναι απίθανη!" ήταν τα πολύ όμορφα λόγια της 19χρονης Αμερικανίδας.

Τα συναισθήματα μεταξύ των δυο παικτριών είναι αμοιβαία και νωρίτερα η Σάκκαρη είχε πει για την Gauff: "Σου αξίζουν όλα όσα πετυχαίνεις. Είσαι εκπληκτικός άνθρωπος, έχεις μια σπουδαία οικογένεια και ομάδα πίσω σου. Ακόμα είσαι κορίτσι, έχεις πολύ μέλλον και πολλές επιτυχίες μπροστά σου. Είσαι σπουδαίο πρότυπο για όλους και πολύ καλή με όλους πίσω από τις κάμερες. Συγχαρητήρια, σου εύχομαι τα καλύτερα!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots