WTA
Εκτός Καναδά και η Σάκκαρη! (vids)

 
Εκτός Καναδά και η Σάκκαρη! (vids)
© Mubadala Citi DC Open
tennisnews team Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 - 3:36

Λίγες ώρες μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά, αποκλείστηκε από το 1000άρι του Καναδά και η Μαρία Σάκκαρη.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, η οποία αγωνιζόταν στο Μόντρεαλ, ηττήθηκε από την Danielle Collins στην πρεμιέρα της στο τουρνουά με 6-4, 6-2.

Απέναντι σε μια πολύ δυνατή παίκτρια, που έπαιζε τον 4ο αγώνα της σ' αυτά τα γήπεδα αφού ξεκίνησε από τα προκριματικά, η Σάκκαρη δεν είχε σύμμαχο το σερβίς σήμερα και το πλήρωσε ακριβά.

Στο 1ο σετ έχασε την επαφή με το σκορ και βρέθηκε ακόμα και με 1-5 πίσω, αλλά κατάφερε να επανέλθει και να μειώσει σε 4-5. Έχασε όμως το σερβίς της στο επόμενο game και τελικά η Αμερικανίδα κέρδισε το 1ο σετ με 6-4.

Η Σάκκαρη στη συνέχεια άνοιξε το 2ο σετ με ένα break, όμως δεν κράτησε ξανά το σερβίς της σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι! Η Collins κέρδισε τα 6 από τα 7 επόμενα games και ολοκλήρωσε τον θρίαμβό της σε 1 ώρα και 26 λεπτά. Ήταν η 1η νίκη της επί της Σάκκαρη, στην 3η τους συνάντηση.

Δεν έχει καταφέρει να τα πάει καλά στον Καναδά η Σάκκαρη, που μετά από δυο συνεχόμενους αποκλεισμούς στον 3ο γύρο τα προηγούμενα χρόνια, φέτος θα αποχαιρετήσει το τουρνουά από τον 2ο γύρο.

Επόμενος σταθμός για την Ελληνίδα είναι βεβαίως το Σινσινάτι, όπου θα διεξαχθεί το επόμενο 1000άρι του tour, την επόμενη εβδομάδα.

Η Collins από την άλλη συνεχίζει τη μεγάλη πορεία της στο Μόντρεαλ και αύριο θα αντιμετωπίσει για τον 3ο γύρο τη γηπεδούχο Leylah Fernandez, που απέκλεισε νωρίτερα το Νο.11 του ταμπλό, Beatriz Haddad Maia, με 7-5, 5-7, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots