WTA
Σταμάτησε ξανά τη Σάκκαρη η Muchova (vid)

 
Σταμάτησε ξανά τη Σάκκαρη η Muchova (vid)
© Western & Southern Open
tn team Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 - 21:41

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε απέναντι στην Karolina Muchova, έστειλε την αναμέτρηση σε 3ο σετ, δεν μπόρεσε όμως να πάρει τη ρεβάνς από την Τσέχα, που συνεχίζει στα προημιτελικά του Σινσινάτι.

H Muchova επικράτησε της Σάκκαρη με 6-3, 2-6, 6-3 και την απέκλεισε στον 3ο γύρο του Western & Southern Open στο Σινσινάτι, για να προκριθεί στις "8" καλύτερες του αμερικανικού τουρνουά.

Ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη της Muchova κόντρα στη Σάκκαρη και η 2η φετινή, αφού θυμίζουμε πως την είχε αποκλείσει και στον 1ο γύρο του Roland Garros, όπου η Τσέχα έκανε ένα τρομερό τουρνουά και έφτασε ως τον τελικό.

Στο σημερινό παιχνίδι μπήκε πιο καλά η Muchova και προηγήθηκε με double break στο 4-1. Η Σάκκαρη μείωσε σε 4-3, αλλά η Τσέχα με νέο break ολοκλήρωσε το σετ στα 9 games.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια έκανε ένα πολύ καλό 2ο σετ, στο οποίο μπόρεσε να επιβάλλει το δικό της παιχνίδι, να προστατεύσει το σερβίς της και να "σπάσει" 2 φορές την Τσέχα, για να φτάσει στο 6-2.

Αναζητούσε τη 2η διαδοχική ανατροπή στα σετ μέσα σε 24 ώρες η Σάκκαρη, που είχε μείνει πίσω με σετ και χθες, κόντρα στη Sorana Cirstea, όμως αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε.

H Muchova άλλαξε ξανά το momentum στις αρχές του 3ου σετ, όταν μετά από δυσκολία κράτησε το δικό της σερβίς για το 2-1, αλλά αμέσως μετά έκανε το break που έκανε τη διαφορά και πέρασε μπροστά με 3-1.

Μετά απ' αυτό η Τσέχα δεν κινδύνεψε ξανά από τη γραμμή του σερβίς, ενώ και η Σάκκαρη κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά στο ένα break, προφανώς όμως αυτό δεν ήταν αρκετό και η Muchova με love service game διαμόρφωσε το τελικό 6-3, έπειτα από 1 ώρα και 54 λεπτά αγώνα.

H Muchova θα περιμένει την αναμέτρηση της επίσης Τσέχας Marie Bouzkova με την Jessica Pegula, για να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει αύριο στα προημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots