WTA
Πεκίνο: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Πεκίνο: Το πρόγραμμα της Πέμπτης
© Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 - 17:33

Η Μαρία Σάκκαρη θα επιστρέψει στο γήπεδο αύριο, για να διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά του China Open. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Συνεχίζεται το 1000άρι του Πεκίνου με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του 3ου γύρου την Πέμπτη, όπου θα παίξει και η Μαρία Σάκκαρη.

Η 28χρονη Ελληνίδα, η οποία βρίσκεται στο Νο.9 του Race και διεκδικεί την πρόκριση στο WTA Finals του Κανκούν, θα αντιμετωπίσει στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας, γύρω στις 11:30 το πρωί ώρα Ελλάδας, την Xinyu Wang.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσει την 22χρονη Κινέζα, που κάνει ένα πολύ καλό τουρνουά και έχει αποκλείσει μέχρι στιγμής τις Vera Zvonareva και Daria Kasatkina χωρίς να απωλέσει σετ. Καλές εμφανίσεις συνεχίζει να κάνει και η Σάκκαρη, η οποία διατηρεί σταθερά το υψηλό της επίπεδο από το τουρνουά της Γουαδαλαχάρας, όπου κατέκτησε και τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας της πριν από 2 εβδομάδες.

Στις 07:30 θα ανοίξει η αυλαία της ημέρας στο κεντρικό court των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων του Πεκίνου, με την αναμέτρηση της Caroline Garcia με την Anhelina Kalinina.

Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Coco Gauff με τη Veronika Kudermetova, από την οποία θα προκύψει η παίκτρια που θα αντιμετωπίσει η Σάκκαρη, αν κερδίσει τη Wang. Η Gauff προέρχεται από την κατάκτηση του US Open και του Σινσινάτι και θα διεκδικήσει την 15η διαδοχική νίκη της στο tour, απέναντι στην Kudermetova, που την Κυριακή αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Τόκιο και έχει 6 συνεχόμενες νίκες.

Στις 14:30 το μεσημέρι θα αρχίσει και η τελευταία αναμέτρηση της ημέρας, που θα ολοκληρώσει τα ζευγάρια των προημιτελικών. Σε αυτή, η κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης, Aryna Sabalenka, θα αντιμετωπίσει την Jasmine Paolini, που είναι μια πολύ σκληροτράχηλη παίκτρια και στον 1ο γύρο απέκλεισε τη Νο.15 του ταμπλό, Haddad Maia.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (05/10):

Diamond:
07:30 Anhelina Kalinina v. Caroline Garcia [9]
09:30 Veronika Kudermetova [16] v. Coco Gauff [3]
11:30 Maria Sakkari [6] v. Xinyu Wang Novasports 6HD
14:30 Aryna Sabalenka [1] v. Jasmine Paolini Novasports 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots