Η Gauff σημαιοφόρος των ΗΠΑ στην τελετή έναρξης! (vid)

 
Η Gauff σημαιοφόρος των ΗΠΑ στην τελετή έναρξης! (vid)
© Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 - 14:48

Η πρωταθλήτρια του US Open και μόλις 20 ετών Coco Gauff, θα είναι η σημαιοφόρος της τεράστιας αποστολής των Ηνωμένων Πολιτειών στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, πλάι σε έναν θρύλο, τον LeBron James.

Με μια πολύ μεγάλη διάκριση τιμήθηκε η Coco Gauff, η οποία θα είναι η σημαιοφόρος των Ηνωμένων Πολιτειών στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η Gauff είναι μόλις 20 ετών, αυτό θα είναι το ντεμπούτο της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο είναι μια από τις σημαντικότερες αθλήτριες που θα παρελάσουν μεθαύριο στην τελετή έναρξης, καθώς βρίσκεται στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης και το περσινό καλοκαίρι κατέκτησε το US Open.

Θα είναι η πρώτη εκπρόσωπος από το τένις (άνδρας ή γυναίκα), που θα κουβαλήσει την αμερικανική σημαία σε Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς και η νεότερη Αμερικανίδα στην ιστορία!

Πλάι της θα είναι ένας ζωντανός θρύλος, ο μεγάλος LeBron James, που στα 39 του χρόνια παραμένει ο κορυφαίος της ομάδας μπάσκετ των ΗΠΑ. Ο LeBron είναι 4 φορές πρωταθλητής στο NBA και MVP τελικών, 20 φορές All-Star και 2 φορές χρυσός Ολυμπιονίκης.

Η στιγμή που η Gauff έμαθε πως θα είναι η σημαιοφόρος:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots