WTA
Zhengzhou: Πρεμιέρα για τη Σάκκαρη την Τετάρτη

 
Zhengzhou: Πρεμιέρα για τη Σάκκαρη την Τετάρτη
© Toray PPO
tn team Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 - 13:35

Η Μαρία Σάκκαρη θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στο Zhengzhou Open το μεσημέρι της Τετάρτης. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Στο τρίτο παιχνίδι του κεντρικού γηπέδου, γύρω στις 13:30 με 14:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της για το 500άρι του Zhengzhou την Τετάρτη η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα αντιμετωπίσει την Qinwen Zheng.

H Zheng είναι μια πολύ καλή παίκτρια, ήδη έχει περάσει από το Top 20 στα 21 της χρόνια και τώρα βρίσκεται στο Νο.24 του κόσμου, ενώ δεδομένο είναι και πως θα έχει τη στήριξη του κόσμου. Θα είναι η 3η συνάντηση των δυο παικτριών, με τη Σάκκαρη να έχει κερδίσει τις δυο προηγούμενες.

Στις 10:00 το πρωί θα αρχίσει αύριο η δράση στο Center Court, με την αναμέτρηση της Vera Zvonareva με την Anhelina Kalinina. Να σημειωθεί πως σήμερα η Zvonareva έκανε μια πολύ καλή νίκη, απέναντι στη Veronika Kudermetova.

Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Caroline Garcia με την Jasmine Paolini και όταν ολοκληρωθεί, θα μπουν στο court Σάκκαρη και Zheng. Το πρόγραμμα θα ολοκληρώσει το παιχνίδι της Donna Vekic με τη Lesia Tsurenko.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (11/10):

Center Court:
10:00 Vera Zvonareva v. Anhelina Kalinina
12:00 Jasmine Paolini v. Caroline Garcia [6]
13:30 Qinwen Zheng v. Maria Sakkari [3] Novasports 6HD
15:30 Lesia Tsurenko v. Donna Vekic [10] Novasports 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots