WTA
Τραυματισμός για την Jabeur, λίγο πριν το WTA Finals!

 
Τραυματισμός για την Jabeur, λίγο πριν το WTA Finals!
© Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 - 20:25

H Ons Jabeur, αν και κέρδισε σήμερα τη Lucia Bronzetti, απέσυρε τη συμμετοχή της από τα προημιτελικά του Zhengzhou Open, λόγω τραυματισμού. Όλα αυτά 2 και κάτι εβδομάδες πριν την έναρξη του WTA Finals, με τη Μαρία Σάκκαρη να θυμίζουμε πως είναι πρώτη επιλαχούσα.

Η Jabeur κέρδισε σήμερα τη Bronzetti με 6-3, 7-6 (5), σε ένα ματς που αντιμετώπισε προβλήματα στο 2ο σετ, αφού έχασε και προβάδισμα που είχε με διπλό break στο 5-2.

Κατάφερε να κλείσει το ματς και να μπει στα προημιτελικά του Zhengzhou Open, όμως δεν θα παίξει αύριο η 29χρονη Τυνήσια, αποσύροντας τη συμμετοχή της με τραυματισμό στο γόνατο.

Την πρόκριση για τα ημιτελικά πήρε απευθείας η Daria Kasatkina, η οποία θα παίξει το Σάββατο με μια εκ των Barbora Krejcikova και Lesia Tsurenko.

Ο τραυματισμός της Jabeur πιθανώς να μην είναι κάτι σοβαρό και να θέλει απλώς να προστατεύσει το σώμα της σ' αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν, όπου φυσικά ο μεγάλος στόχος είναι να βρίσκεται στο 100% της στο WTA Finals στο Κανκούν.

Είναι όμως μια είδηση, μόλις 2,5 εβδομάδες πριν την έναρξη του WTA Finals (29 Οκτωβρίου) και με τη Μαρία Σάκκαρη να θυμίζουμε πως μπορεί να μην μπήκε στην τελική 8άδα του Race, αλλά είναι στην 9η θέση και θα είναι συνεπώς η πρώτη επιλαχούσα.

Την ίδια στιγμή που η Jabeur έχει θέμα με το γόνατο, η Karolina Muchova επίσης συνεχίζει να μην είναι έτοιμη και να μην αγωνίζεται, αφού θυμίζουμε ήταν μια από τις παίκτριες που αποσύρθηκαν από το Zhengzhou πριν ξεκινήσει το τουρνουά. Η Τσέχα αντιμετωπίζει τραυματισμό στον δεξί της καρπό και έχει να παίξει από το US Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots