WTA
Σάκκαρη: "Εκπληκτικό που επέστρεψα στο Μεξικό" (vid)

 
Σάκκαρη: "Εκπληκτικό που επέστρεψα στο Μεξικό" (vid)
© Jimmie48 / WTA
tennisnews team Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 - 11:18

Η Μαρία Σάκκαρη είναι ενθουσιασμένη που επέστρεψε στη "δεύτερη πατρίδα της", το Μεξικό, και που βρίσκεται για μια ακόμα χρονιά στο τουρνουά των κορυφαίων της σεζόν.

"Είναι εκπληκτικό που επέστρεψα στο Μεξικό και που θα αγωνιστώ μπροστά στους Μεξικανούς φαν μου. Είναι το δεύτερο σπίτι μου εδώ. Προφανώς δεν με χαροποίησε καθόλου που η Karolina (Muchova) ήταν τραυματισμένη, αλλά την ίδια στιγμή ήμουν χαρούμενη που επέστρεφα στο Μεξικό. Είμαι ενθουσιασμένη που ξεκινάμε", είπε η Σάκκαρη στις δηλώσεις που έκανε χθες το βράδυ από το γκαλά του WTA Finals στο Κανκούν, όπου πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση των δυο ομίλων.

Η Σάκκαρη αναφέρθηκε βεβαίως στην απόσυρση της Karolina Muchova, που ήταν στο αρχικό σχήμα, καθώς η ίδια τερμάτισε στο Νο.9 του Race. Ακόμα και αυτό όμως, το να προκριθεί εν τέλει μέσω αντικατάστασης, δεν θα ήταν εφικτό αν δεν έκανε αυτό το εκπληκτικό τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα πριν από έναν μήνα περίπου, όπου κατέκτησε τον 1ο τίτλο της σε ένα 1000άρι. Ήταν ένα τουρνουά που ήρθε σε ένα άσχημο σημείο για τη Σάκκαρη στη σεζόν και την ανέβασε πολύ, τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά.

"Εννοείται πως η Γουαδαλαχάρα μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Ξέρω πως ο κόσμος με αγαπάει εδώ, τον αγαπώ και γω, νιώθω πολύ άνετα εδώ. Πάντα απολαμβάνω τον χρόνο μου στο Μεξικό, μου αρέσει πολύ το φαγητό, ο κόσμος, έχω πολλούς φίλους εδώ, είμαι ενθουσιασμένη που θα τους δω και θα περάσω χρόνο μαζί τους. Είναι απλά υπέροχο που επέστρεψα."

Η Σάκκαρη θα είναι στο Group Bacalar του φετινού WTA Finals, μαζί με τις Aryna Sabalenka, Elena Rybakina και Jessica Pegula. Οι δυο καλύτερες παίκτριες του ομίλου θα πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά. Θυμίζουμε πως η Σάκκαρη έχει προκριθεί στα ημιτελικά και τις δυο προηγούμενες που συμμετείχε στο σπουδαίο τουρνουά, το 2021 και το 2022.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots