WTA
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Indian Wells

 
Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Indian Wells
© Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 - 1:44

Στο ίδιο τέταρτο με την Aryna Sabalenka θα βρεθεί η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Indian Wells μια εκ των Diana Shnaider και Ana Bogdan.

Η Σάκκαρη, Νο.9 στο ταμπλό του BNP Paribas Open, θα κάνει την πρεμιέρα της στον 2ο γύρο του αμερικάνικου Masters, αντιμετωπίζοντας τη νικήτρια της αναμέτρησης της Shnaider με την Bogdan.

Εφόσον επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, η Ελληνίδα τενίστρια έχει πιθανή αντίπαλο την Caroline Garcia στον 3ο γύρο, ενώ στον 4ο γύρο διασταυρώνεται με την Jessica Pegula.

Στα προημιτελικά, η Σάκκαρη και η Pegula διασταυρώνονται με την πρωταθλήτρια του Australian Open και Νο.2 του ταμπλό, Aryna Sabalenka, ενώ στα ημιτελικά διασταυρώνονται με τις Coco Gauff και Qinwen Zheng.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό είναι φυσικά η Iga Swiatek, Νο.1 στον κόσμο, η οποία έχει πιθανή πρεμιέρα με την δυνατή Αμερικανίδα Danielle Collins και πιθανή διασταύρωση στον 3ο γύρο με την Linda Noskova.

Στον 4ο γύρο η Swiatek διασταυρώνεται με τις Madison Keys και Ekaterina Alexandrova, στα προημιτελικά με τις Ons Jabeur και Jelena Ostapenko, ενώ στα ημιτελικά με τις Elena Rybakina και Marketa Vondrosouva.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Swiatek - Jabeur [6]
[4] Rybakina - Vondrousova [7]
[8] Zheng - Gauff [3]
[5] Pegula / Sakkari [9] - Sabalenka [2]

Αναλυτικά το ταμπλό των γυναικών στο Indian Wells

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots