WTA
Πρεμιέρα με Gracheva η Σάκκαρη στη Ρώμη

 
Πρεμιέρα με Gracheva η Σάκκαρη στη Ρώμη
© Jimmie48/WTA
tennisnews team Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 - 14:16

Τη Varvara Gracheva θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα της στο 1000άρι της Ρώμης η Μαρία Σάκκαρη.

Η Gracheva κέρδισε σήμερα έυκολα με 6-1, 6-3 την Ιταλίδα Federica Di Sarra, που έπαιζε με wild card στο τουρνουά της Ρώμης και βρίσκεται στο Νο.530 της παγκόσμιας κατάταξης, επομένως ήταν ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Η Gracheva, η οποία κατάγεται από τη Ρωσία αλλά τον τελευταίο χρόνο εκπροσωπεί τη Γαλλία, βρίσκεται στο Νο.88 της παγκόσμιας κατάταξης και είναι 23 ετών.

Η καλή της επιφάνεια είναι το χώμα και έχει παίξει 2 συνεχόμενες χρονιές στις "32" του Roland Garros, το 2021 και το 2022.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα τεθούν αντιμέτωπες Σάκκαρη και Gracheva, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να την έχει κερδίσει τον Φεβρουάριο του 2023 στο Linz της Αυστρίας, με 6-4, 6-2.

H Σάκκαρη, Νο.8 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο.5 στο ταμπλό του Internazionali BNL d' Italia, θέλει να επιστρέψει στις καλές πορείες στη Ρώμη, όπου ήταν ημιφιναλίστ το 2019, στον πρώτο της μεγάλο ημιτελικό σε χωμάτινο τουρνουά.

Το παιχνίδι θα γίνει αύριο, Παρασκευή (10/05) και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports6HD. Η ώρα θα γίνει γνωστή αργότερα, όταν και θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της ημέρας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots