WTA
Κάνει διάλειμμα από το tour η Cirstea

 
Κάνει διάλειμμα από το tour η Cirstea
© Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 - 17:37

H Sorana Cirstea ανακοίνωσε πως θα απουσιάσει για άγνωστο χρονικό διάστημα από το tour, προκειμένου να δώσει χρόνο στο σώμα της να βγει από μια δύσκολη κατάσταση.

Όπως εξήγησε, η Ρουμάνα τενίστρια πάσχει από πελματιαία απονευρωσίτιδα και είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να αγνοεί άλλο, αφού ο πόνος έχει γίνει ανυπόφορος και δεν της επιτρέπει ούτε να προπονείται. Γι' αυτό και πήρε τη δύσκολη απόφαση να κάνει ένα διάλειμμα από το τένις, χωρίς να γνωρίζει ούτε η ίδια την ημερομηνία της επιστροφής της στο tour. Στο χρονικό σημείο που έρχεται πάντως αυτή η ανακοίνωση, δεν είναι διόλου απίθανο να την ξαναδούμε από την επόμενη σεζόν στα γήπεδα.

"Τους τελευταίους 5 μήνες υποφέρω από πελματιαία απονευρωσίτιδα. Έχουμε κάνει τα πάντα για να μπορέσω να παίξω και να μη χάσω τα σημαντικά τουρνουά. Αλλά έφτασα σε ένα σημείο που ο πόνος είναι ανυπόφορος, είναι πολύ δύσκολο να προπονηθώ και η μόνη λύση είναι να αποχωρήσω για λίγο καιρό", έγραψε στη δημοσίευσή της η Cirstea.

"Δεν γνωρίζουμε ακόμα πόσο καιρό θα χρειαστώ για να αναρρώσω, αλλά θα προσπαθήσω το καλύτερο που μπορώ για να επιστρέψω στο γήπεδο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Επίσης θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη στήριξη που μου δείχνετε", συμπληρώνει στο μήνυμά της η 34χρονη Ρουμάνα τενίστρια.

H Cirstea έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν, κάνοντας μεγάλη πορεία μέχρι τα ημιτελικά στο 1000άρι του Ντουμπάι, αλλά και πολλές ακόμα καλές εμφανίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις. Τον τελευταίο καιρό ωστόσο ήταν φανερό ότι κάτι την ταλαιπωρούσε και η ανακοίνωσή της έρχεται σε ένα σημείο που έχει συμπληρώσει 6 διαδοχικές ήττες στο tour!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots