Προελαύνουν οι Hawkeyes του Θεοδώρου (vid)

 
Προελαύνουν οι Hawkeyes του Θεοδώρου (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015 - 11:49

Οι Iowa Hawkeyes, στους οποίος από φέτος αγωνίζεται και ο Λευτέρης Θεοδώρου, συνέχισαν την πολύ καλή τους πορεία και κέρδισαν τους Yale Bulldogs, για να φτάσουν τις 3 νίκες σε 4 συναντήσεις. Στα πρόσωπα του αγώνα ήταν και ο Λευτέρης, που κέρδισε τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του.

Το Πανεπιστήμιο της Iowa έχει μπει πολύ δυναμικά στο κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ φέτος και με τη νίκη του με 5-2 επί του Πανεπιστημίου του Yale την περασμένη Κυριακή, βελτίωσε το ρεκόρ του σε 3-1 νίκες.

Στην πρώτη του χρονιά στην Iowa, o Λευτέρης Θεοδώρου κερδίζει ήδη τις εντυπώσεις και παίζει εξαιρετικό τένις. Στον αγώνα με το Yale, o 18χρονος Έλληνας τενίστας κέρδισε τον Daniel Faierman με 6-3, 6-2. Είχε συμμετοχή και στη νίκη των Hawkeyes στα διπλά, αφού μαζί με τον Stieg Martens, κέρδισαν τους Faierman και Lu με 7-5.

"Ξεκίνησαμε καλά στα διπλά σήμερα με τον Stieg και τον Λευτέρη να μας δίνουν έναν πόντο και να μας φέρνουν στη 2η θέση. Νομίζω πως παίξαμε πολύ καλά σε όλους τους αγώνες των μονών και ελπίζουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη", είπε ο προπονητής των Hawkeyes, Ross Wilson.

Στην επόμενη αναμέτρησή τους, οι Iowa Hawkeyes θα φιλοξενήσουν στο Hawkeye Tennis and Recreation Complex το Πανεπιστήμιο του Marquette, στις 6 Φεβρουαρίου.

IOWA d. YALE 5-2

Singles
Tyler Wu (YALE) def. No. 116 Matt Hagan (UI): 6-3, 7-6(1)
Dominic Patrick (UI) def. Ziqi Wang (YALE): 3-6, 6-4, 6-3
Lefteris Theodorou (UI) def. Daniel Faierman (YALE): 6-3, 6-2
Martin Svenning (YALE) def. Stieg Martens (UI): 6-3, 4-6, 6-4
Josh Silverstein (UI) def. Alex Hagermoser (YALE): 6-3, 6-4
Jake Jacoby (UI) def. Stefan Doehler (YALE): 6-4, 7-5

Doubles
No. 31 Hagan/Patrick (UI) def. Svenning/Wang (YALE): 6-4
Theodorou/ Martens (UI) def. Faierman/Lu (YALE): 7-5
Andrienko/Doehler (YALE) def. Silverstein/Jacoby (UI): 7-5

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots