"Ο Θεοδώρου μπορεί να γίνει ο Νο1 παίκτης μας"

 
"Ο Θεοδώρου μπορεί να γίνει ο Νο1 παίκτης μας"
tennisnews team Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 - 16:16

O Λευτέρης Θεοδώρου αγωνίζεται εδώ και ένα χρόνο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, για το Πανεπιστήμιο της Iowa και την ομάδα των Hawkeyes. Σύμφωνα με τον προπονητή των Iowa Hawkeyes, Ross Wilson, μπορεί να γίνει ο ηγέτης της ομάδας και να την οδηγήσει σε περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

"Είναι πολύ πιθανό να γίνει ο Νο1 παίκτης μας. Πνευματικά χρειάζεται να βελτιωθεί λίγο, αλλά έχει κάνει μερικά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση", τόνισε ο Wilson, ο οποίος συνεργάζεται για μια σεζόν με τον 19χρονο Έλληνα τενίστα.

Ο "Lefty", αναμένεται να έχει περισσότερο βάρος στις πλάτες του αυτή τη σεζόν, καθώς θα είναι sophomore, δηλαδή δευτεροετής. Από την πρώτη του χρονιά τα πήγε καταπληκτικά και πέτυχε 16 νίκες, όσες και ο Josh Silverstein. Αυτοί ήταν και οι πρώτοι σε νίκες της ομάδας.

"Το να είσαι πρώτος σε νίκες στην ομάδα σου δίνει αυτοπεποίθηση. Γνωρίζεις πως η ομάδα στηρίζεται πάνω σου και όταν κερδίζεις, βοηθάς την ομάδα να κερδίζει. Αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση", δήλωσε σχετικά ο Θεοδώρου.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Θεοδώρου αγωνίστηκε σε δύο Futures της ΙTF στη Βουλγαρία. Στα μονά κέρδισε έναν βαθμό πετυχαίνοντας 1 νίκη και στα διπλά μάζεψε 20 βαθμούς, καθώς αγωνίστηκε σε 2 τελικούς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots