Καλή πορεία στο Β1G για τον Θεοδώρου

 
Καλή πορεία στο Β1G για τον Θεοδώρου
tennisnews team Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015 - 14:25

Ο Λευτέρης Θεοδώρου συμμετείχε σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά του Φθινοπώρου στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, το B1G Indoor Championships, και τα πήγε περίφημα, φτάνοντας μέχρι την τελική 8άδα.

Ο Θεοδώρου ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του, Iowa Hawkeyes, στο δυνατό τουρνουά του κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ, B1G Indoor Championships. Είναι το δυνατότερο τουρνουά που γίνεται αυτή την περίοδο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, μαζί με το All American.

Παίζουν οι καλύτεροι παίκτες της περιφέρειας και ο Λευτέρης τα πήγε αρκετά καλά, πετυχαίνοντας δύο νίκες. Στον πρώτο του αγώνα, ο 19χρονος Έλληνας κέρδισε τον Lamar Remy του Wisconsin με 6-2, 7-5 και προκρίθηκε στους "16" καλύτερους.

Εκεί συνάντησε τον Marino Alpeza του Πανεπιστημίου της Minnesota. Ο τελευταίος εγκατέλειψε τον αγώνα εξαιτίας τραυματισμού, όταν ο Θεοδώρου είχε το προβάδισμα με 7-5, 6-7 (5), 5-2 και τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.

Στον επόμενο αγώνα του, ο δευτεροετής Έλληνας αθλητής του Πανεπιστημίου της Iowa - και τελευταίος εκπρόσωπος της ομάδας του που είχε μείνει στο ταμπλό - γνώρισε την ήττα από τον παίκτη της Nebraska και κορυφαίο seeded του ταμπλό, Dusty Boyer, με 6-3, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots