Εντυπωσιάζει ο Θεοδώρου στο "Big Ten"

 
Εντυπωσιάζει ο Θεοδώρου στο "Big Ten"
Εντυπωσιάζει ο Θεοδώρου στο "Big Ten"
tennisnews team Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 - 16:19

Μόλις 45 μέρες μετά από την εγχείρηση στον αριστερό του καρπό και παρά το γεγονός πως δεν ήταν εντελώς έτοιμος για να επιστρέψει στη δράση, ο Λευτέρης Θεοδώρου εντυπωσιάζει στο Big Ten Indoor Championships, αφού προκρίθηκε στα προημιτελικά του μονού και στα ημιτελικά του διπλού.

Ο Θεοδώρου επέστρεψε από τον τραυματισμό του στον αριστερό καρπό, περίπου 1,5 μήνα μετά από την εγχείρηση. Δεν ήταν όμως έτοιμος για να αγωνιστεί και δεν μπορούσε να ρισκάρει, γι' αυτό και "ρίχτηκε" στη μάχη του δυνατού τουρνουά Big Ten Indoor Championships, χωρίς να χρησιμοποιήσει το backhand του.

Συγκεκριμένα έκανε μόνο slice backhand, αλλά πραγματοποιεί μια αξιοθαύμαστη προσπάθεια, φτάνοντας στην 8άδα σε μονά και διπλά, σε ένα απαιτητικό τουρνουά για το οποίο έδωσε 4 αγώνες μέσα σε μια μέρα!

Στα πρώτα του παιχνίδια μετά από τον τραυματισμό του, ο Λευτέρης κέρδισε τον Tomislav Antoljak από το πανεπιστήμιο της Nebraska, με 7-5, 7-5 και τον Matthew McCoy από το Indiana με 4-6, 6-4, 6-2.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος εκπροσωπεί το πανεπιστήμιο της Iowa, τα πηγαίνει εξαιρετικά και στα διπλά, όπου συνεργάζεται με τον Josh Silverstein. Οι δυο αθλητές κέρδισαν τους Jess και Landa του Illionois με 6-1, καθώς και τους Kohan/Gordon του Penn State με 6-3, για να μπουν στα προημιτελικά.

Εκεί κέρδισαν τους Remy και Colton του πανεπιστημίου του Wisconsin - που διοργανώνει το τουρνουά στο Nielsen Tennis Stadium, για να κάνουν ακόμα ένα σημαντικό βήμα προς την κορυφή, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots