Πίσω στις νίκες ο Λευτέρης

 
Πίσω στις νίκες ο Λευτέρης
Πίσω στις νίκες ο Λευτέρης
tennisnews team Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 - 20:26

Ο Λευτέρης Θεοδώρου επέστρεψε στις νίκες στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, επικρατώντας στα δυο σετ του Sebastian Beltrame, από το πανεπιστήμιο του Harvard. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση για τον Έλληνα αθλητή, που ήρθε μετά από μια δύσκολη εβδομάδα.

Ο Λευτέρης Θεοδώρου είχε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, καθώς χρειάστηκε να κάνει επέμβαση, βγάζοντας και τους 4 φρονιμίτες του. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά, καθώς δεν μπορούσε να προπονηθεί, ενώ έτρωγε και κοιμόταν ελάχιστα.

Παρόλα αυτά, το πανεπιστήμιο της Iowa τον χρησιμοποίησε στους αγώνες τους Σαββατοκύριακου, βάζοντάς τον να παίξει σε 3 αγώνες και μάλιστα από τη θέση Νο. 1 της ομάδας, με αποτέλεσμα να γνωρίσει 3 διαδοχικές ήττες.

Την Πέμπτη, οι Iowa Hawkeyes κέρδισαν το Harvard Crimson στο Σαν Ντιέγκο με 4-2 και ο Λευτέρης, ο οποίος ένιωθε σαφώς καλύτερα, είχε την ευκαιρία του για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας επιβλήθηκε του Sebastian Beltrame με 6-4, 6-4, δείχνοντας πως είναι και πάλι σε καλή κατάσταση. Στα διπλά, μαζί με τον Josh Silverstein, κέρδισαν τους Brian Yeung και Kenny Tao, Νο. 40 ζευγάρι στην εθνική κατάταξη ΙΤΑ, με 6-4.

Ιowa - Harvard 4-2

Μονά:
1. Lefteris Theodorou - Sebastian Beltrame 6-4, 6-4
2. Josh Silverstein - Kenny Tao 6-2, 6-4
3. Kareem Allef - Brian Yeung 7-6 (5), 3-4 δεν ολοκληρώθηκε
4. Robin Haden - Jean Thirouin 1-6, 3-6
5. Jonas Larsen - Andy Zhou 6-3, 6-4
6. Jake Jacoby - Grant Solomon 6-3, 6-1

Διπλά:
1. Silverstein/Theodorou - Yeung/Tao 6-4
2. Larsen/Allaf - Beltrame/Thirouin 6-7 (2)
3. Haden/Jacoby - Morrow/Weber 2-6

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots