Davis Cup: Αμφίβολος ο Περβολαράκης

 
Davis Cup: Αμφίβολος ο Περβολαράκης
tn team Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 - 17:30

Ο Μιχάλης Περβολαράκης δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του στο δεξί χέρι και θα είναι αμφίβολος για τους αγώνες του Davis Cup αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ο Περβολαράκης δεν προπονήθηκε στη σημερινή προπόνηση της Εθνικής στο κλειστό του ΟΑΚΑ και θα είναι αμφίβολος για τον αυριανό του αγώνα με τον Andres Andrade από τον Ισημερινό.

Λίγο πριν την προπόνηση, είχε απαντήσει σε ερώτηση του tennisnews.gr στη συνέντευξη Τύπου για τον τραυματισμό που είχε στο δεξί του χέρι στην Αυστραλία, κατά τη διάρκεια του United Cup.

"Ναι, είχα ένα αιμάτωμα στην Αυστραλία, που ακόμα προσπαθώ να λύσω. Θα δούμε και σήμερα μετά την προπόνηση σε τι κατάσταση θα είναι. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι πολύ δυνατά, οπότε θα δούμε πως θα πάει και η προπόνηση. Προς το παρόν εγώ είμαι αυτός που θα παίξει αύριο κι αν αλλάξει κάτι θα το δούμε τις επόμενες ώρες", είπε το Νο.2 της ελληνικής ομάδας.

Θυμίζουμε πως στο ρόστερ της Ελλάδας βρίσκονται και οι Αλέξανδρος Σκορίλας και Αριστοτέλης Θάνος, που είναι οι δυο υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Περβολαράκη αν το πρόβλημα εμμείνει.

Το Σάββατο θα ξεκινήσει το tie στις 11 το πρωί, με την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Alvaro Guillen Meza. Θα ακολουθήσει το δεύτερο μονό, όπου έχουν δηλωθεί ο Περβολαράκης και ο Andrade.

Την Κυριακή το πρόγραμμα θα αρχίσει με το διπλό, στις 12 το μεσημέρι, όπου οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσουν τους Gonzalo Escobar και Diego Hidalgo. Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες, θα κερδίσει το tie και την άνοδο στο World Group I.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots