Davis Cup στο ΟΑΚΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων

 
Davis Cup στο ΟΑΚΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων
tennisnews team Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 - 13:52

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων του Davis Cup στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ανάμεσα στην Ελλάδα και τον Ισημερινό, για τα πλέι-οφ του World Group I. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Με τα εισιτήρια να έχουν γίνει ανάρπαστα και πάνω από 14.000 φίλοι του τένις να αναμένονται στο κλειστό του ΟΑΚΑ, έγινε σήμερα γνωστό και το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου, μεταξύ της Ελλάδας και του Ισημερινού.

Το Σάββατο, ο πρώτος αγώνας θα αρχίσει στις 11 το πρωί, και θα είναι μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του και Alvaro Guillen Θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα το δεύτερο μονό, που θα αρχίσει λίγα λεπτά αφού ολοκληρωθεί το πρώτο ματς, ανάμεσα στον Μιχάλη Περβολαράκη και τον Andres Andrade.

Την Κυριακή θα συνεχιστεί το tie, με το διπλό, που θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι. Στο διπλό επιλέχθηκαν να αγωνιστούν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Πέτρος Τσιτσιπάς από ελληνικής πλευράς, ενάντια στους Diego Hidelago και Gonzalo Escobar.

Θα ακολουθήσουν τα δυο μονά, όπου θα είναι η αναμέρηση του Στέφανο Τσιτσιπά με τον Andres Andrade και ο αγώνας του Μιχάλη Περβολαράκη με τον Alvaro Guillen.

Να σημειωθεί πως μπορούν έως και την τελευταία στιγμή να γίνουν αλλαγές, είτε από στρατηγική, είτε αν κριθεί το αποτέλεσμα, καθώς η κάθε ομάδα χρειάζεται να φτάσει στις 3 νίκες για να εξασφαλίσει την άνοδο.

Πρόκειται για ένα ιστορικό ραντεβού για την Ελλάδα, που διεκδικεί την επιστροφή στην 1η κατηγορία του Davis Cup μετά από 19 χρόνια.

Θυμίζουμε πως για την Ελλάδα αγωνίζονται οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης, Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας και Αριστοτέλης Θάνος.

Αρχηγός αποστολής είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και Εθνικός προπονητής ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, ενώ μέλη της ελληνικής ομάδα είναι ακόμα ο γιατρός Διονύσης Χίσσας, ο γυμναστής Χρήστος Φιωτάκης, ο ψυχολόγος Κώστας Περγαντής, ο φυσικοθεραπευτής Απόστολος Μιχαλάκας και ο βοηθός προπονητή Θανάσης Μανέκας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots