Κέρδισε και πέρασε στα πλέι-οφ η Δανία - στην 5η θέση η Ελλάδα

 
Κέρδισε και πέρασε στα πλέι-οφ η Δανία - στην 5η θέση η Ελλάδα
tn team Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - 16:10

Η Δανία κέρδισε τη Λετονία στο τελευταίο tie των μπαράζ για τις θέσεις 4-6 στο Group I της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Billie Jean King Cup, με αποτέλεσμα να πάρει την 4η θέση του τουρνουά και να αφήσει την Ελλάδα εκτός πλέι-οφ.

Δυστυχώς, η χθεσινή ήττα από τη Δανία κόστισε τελικά στην Ελλάδα την πρόκριση στα πλέι-οφ του Νοεμβρίου του Billie Jean King Cup, καθώς οι Δανέζες κέρδισαν και τη Λετονία, για να πάρουν την 4η θέση του τουρνουά.

Ούτε σήμερα δεν κατέβηκε στους αγώνες η Jelena Ostapenko, με τη Δανία να παίρνει το προβάδισμα, αφού στο πρώτο παιχνίδι η Johanne Christine Svendsen κέρδισε την Adelina Lachinova με 6-3, 7-5.

Στο δεύτερο μονό η Clara Tauson κέρδιζε την Darja Semenistaja με 6-1, με τη Λετονή να εγκαταλείπει το ματς, έχοντας κάποιες ενοχλήσεις και φυσικά μη έχοντας μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στα πλέι-οφ.

Η Ελλάδα με την 5η θέση στο τουρνουά μένει εκτός πλέι-οφ, αλλά έδειξε πως έχει μια πολύ καλή ομάδα και θα επιστρέψει στο Group I την επόμενη χρονιά, για να διεκδικήσει εκ νέου την πρόκριση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots