Jabeur-Gauff στα προημιτελικά του Παρισιού (vids)

 
Jabeur-Gauff στα προημιτελικά του Παρισιού (vids)
© Corinne Dubreuil / FFT
tn team Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024 - 19:22

H Ons Jabeur κέρδισε την Clara Tauson με 2-0 σετ και θα επιστρέψει στα προημιτελικά του Roland Garros, όπου θα συναντήσει την Coco Gauff.

H Jabeur έκανε ένα ακόμα καλό παιχνίδι στο Παρίσι και επιβλήθηκε της Tauson με 6-4, 6-4, για να μπει στα προημιτελικά του Roland Garros.

Θα είναι ο 2ος διαδοχικός προημιτελικός στο Roland Garros για την Jabeur, που κέρδισε back-to-back τα δυο κρισιμότερα - όπως αποδείχτηκε - games στο 1ο σετ, για να προηγηθεί με 3-1. Πρώτα έκανε το break στην 3η της ευκαιρία για το 2-1 και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της σε ένα game με 10 ισοπαλίες, για να κάνει το 3-1. Μετά απ' αυτό δεν απειλήθηκε ξανά στο σερβίς της γι' αυτό το σετ η 29χρονη Τυνήσια, η οποία το έκλεισε στο 10ο game για το 6-4.

Στο 2ο σετ οι δυο παίκτριες αντάλλαξαν από ένα break στα πρώτα 2 games, αλλά η Jabeur έκανε και 2ο break στο 5ο game και προηγήθηκε με 3-2. Έφτασε χωρίς πρόβλημα με 5-3 και κράτησε το σερβίς της και στο 10ο game, στο οποίο απειλήθηκε και έσβησε break point, για να ολοκληρώσει τη νίκη της σε 1 ώρα και 35 λεπτά.

Στα προημιτελικά της Τρίτης, η Jabeur θα αντιμετωπίσει τη Νο.3 του κόσμου, Coco Gauff, που νωρίτερα σήμερα είχε μια ακόμα άνετη επικράτηση, κερδίζοντας την Elisabetta Cocciaretto με 6-1, 6-2 σε 60 λεπτά.

Δεν έχει χάσει ακόμα σετ στη διοργάνωση η 20χρονη Αμερικανίδα, η οποία προκρίθηκε για 4η διαδοχική χρονιά στα προημιτελικά του Roland Garros. Την καλύτερη πορεία της την έκανε το 2022, όταν είχε ηττηθεί στον τελικό από την Iga Swiatek.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots