Κύπελλο Ελλάδος: Πήρε το ντέρμπι με τον Σακελλαρίδη ο Αντωνόπουλος

 
Χρήστος Αντωνόπουλος
Χρήστος Αντωνόπουλος © tennisnews.gr
tn team Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 - 20:28

Ο Χρήστος Αντωνόπουλος κέρδισε το σημερινό ντέρμπι με τον Μιχάλη Σακελλαρίδη στη Θεσσαλονίκη και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών. Στον τελικό των γυναικών Ελένη Μτσεντλίτζε και Άρτεμις Ασλανισβίλι.

Αντωνόπουλος και Σακελλαρίδης είχαν ξεπεράσει σχετικά εύκολα όλα τα προηγούμενα εμπόδιά τους για να φτάσουν μέχρι τον μεταξύ τους προημιτελικό και αναμφίβολα ήταν δυο από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο.

Ο Αντωνόπουλος κατάφερε να επικρατήσει στο μεταξύ τους ντέρμπι σήμερα έπειτα από ένα κλειστό ματς, με 7-5, 6-4, για να πάρει τη μεγάλη πρόκριση για τους "4" του Κυπέλλου Ανδρών.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Βαγγέλη Κυπριώτη, που απέκλεισε τον Γιώργο Καταπόδη με 6-1, 6-1.

Στον άλλον ημιτελικό θα συναντηθούν οι Γιάννης Παπουνίδης και Φάνης Κοντόπουλος. Ο Παπουνίδης επικράτησε του Βίκτωρα Καλαϊτζή με 6-2, 6-3, ενώ ο Κοντόπουλος κέρδισε τον Νεκτάριο Βλάχο με 6-2, 6-2.

Στις γυναίκες, η Ελένη Μτσεντλίτζε και η Άρτεμις Ασλανισβίλι πήραν τα δυο εισιτήρια για τον τελικό, που θα γίνει αύριο. Η Μτσεντλίτζε επικράτησε της Μάγδας Αδαλόγλου με 5-7, 6-0, 6-4, ενώ η Ασλανισβίλι κέρδισε τη Στυλιανή Ρουσσοπούλου με 6-1, 6-4.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών-Γυναικών εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots