Ηράκλειο: Εκτός Κοροκοζίδη και Τσιτσιπάς

 
Ηράκλειο: Εκτός Κοροκοζίδη και Τσιτσιπάς
tn team Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 - 19:09

Η Έλενα Κοροκοζίδη έμεινε εκτός 2ου γύρου στο 25άρι τουρνουά του Ηρακλείου στο NANA Tennis Club, ενώ στο 15άρι των ανδρών ο Παύλος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στον 3ο γύρο των προκριματικών.

Η Κοροκοζίδη γνώρισε την ήττα από τη Γερμανίδα Marie Vogt με 6-2, 6-1, για τον 1ο γύρο του τουρνουά των 25.000 δολαρίων που φιλοξενείται στα χωμάτινα γήπεδα του NANA Tennis Club, στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Στο τουρνουά των ανδρών, που φιλοξενείται στα σκληρά γήπεδα του NANA, o Παύλος Τσιτσιπάς διεκδίκησε μέχρι τέλους την πρόκριση, αλλά "λύγισε" έπειτα από ένα γεμάτο match tie-break από τον Ρουμάνο Stefan Palosi, No.2 στο ταμπλό των προκριματικών, με 6-4, 6-7, 10-7. Ο 18χρονος Παύλος είχε πετύχει 2 νίκες τις προηγούμενες μέρες στο Ηράκλειο και διεκδικούσε σ' αυτό το ματς την είσοδο στο κυρίως ταμπλό.

Στο διπλό, οι Χρήστος Γκλαβάς και Στέφανος Σχινάς κέρδισαν τους Πολωνούς Piotr Kusiewicz και Piotr Siekanowicz με 6-7 (5), 6-3, 10-7 και πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Εκτός έμειναν οι Δημήτρης και Στέφανος Σακελλαρίδης, που ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τους Aaron Gil Garcia και Adam Heinonen με 6-3, 3-6, 10-7. Ο Μιχάλης Σακελλαρίδης και ο Χιλιανός Sebastian Santibanez ηττήθηκαν από τους Κύπριους Στυλιανό Χριστοδούλου και Λευτέρη Νέο, με 6-1, 6-2.

Για το διπλό των γυναικών, στα προημιτελικά προκρίθηκαν οι Έλενα Χριστοφή και Δήμητρα Παύλου, που απέκλεισαν τις Γαλλίδες Selena Janicijevic και Lucie Nguyen Tan με 1-6, 6-4, 10-7.

Αύριο, πρεμιέρα στο τουρνουά του Ηρακλείου θα κάνουν οι Χριστοφή, Παύλου, Μιχαέλα Λάκη, Στέφανος Σακελλαρίδης, Γιάννης Κουντουράκης, Στέφανος Σχινάς και ο Αλέξανδρος Σκορίλας, που θα αντιμετωπίσει τον Μιχάλη Σακελλαρίδη.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots