Στα ημιτελικά του διπλού Χριστοφή και Παύλου

 
Στα ημιτελικά του διπλού Χριστοφή και Παύλου
H Έλενα Χριστοφή
tn team Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 - 16:53

Η Έλενα Χριστοφή και η Δήμητρα Παύλου προκρίθηκαν στα ημιτελικά του διπλού στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων της ITF, που φιλοξενείται στο NANA Tennis Club. Εκτός προημιτελικών μονών έμεινε η Μιχαέλα Λάκη στις γυναίκες, καθώς και οι Αλέξανδρος Σκορίλας και Στέφανος Σακελλαρίδης στους άνδρες.

Στο 25άρι των γυναικών, που φιλοξενείται στα χωμάτινα γήπεδα του NANA Tennis Club, η Χριστοφή και η Παύλου συνεχίζουν την πορεία τους προς τον τίτλο στο διπλό, καθώς ξεπέρασαν το εμπόδιο της Βραζιλιάνας Ana Candiotto και της Ρουμάνας Simona Ogescu, τις οποίες κέρδισαν με 6-3, 6-2.

Στο μονό, η Μιχαέλα Λάκη στάθηκε άτυχη και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ματς λόγω ενοχλήσεων μετά από μισή ώρα μόλις στο court και ενώ έχανε από την Γερμανίδα Marie Vogt με 0-3. Θυμίζουμε πως η 18χρονη Ελληνίδα πέτυχε μια μεγάλη νίκη χθες για να μπει στη φάση των "16", επικρατώντας της Σέρβας Lola Radivojevic, Νο.275 στον κόσμο, με 4-6, 6-4, 6-3.

Στο τουρνουά των ανδρών, που φιλοξενείται στα σκληρά γήπεδα του NANA και ανήκει στην κατηγορία των 15.000 δολαρίων της ITF, οι Αλέξανδρος Σκορίλας και Στέφανος Σακελλαρίδης έκαναν καλές προσπάθειες, αλλά δεν προκρίθηκαν στα προημιτελικά.

Ο Σκορίλας, ο οποίος ήταν φιναλίστ στο τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Ολλανδό Sidane Pontjodikromo, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.531 στον κόσμο, με 6-4, 3-6, 7-5.

Ο Σακελλαρίδης, Νο.3 στο ταμπλό, προηγήθηκε με σετ απέναντι στον Ουκρανό Oleg Prihodko, υπέστη όμως την ανατροπή και γνώρισε την ήττα με 3-6, 6-1, 6-2.

Στο διπλό, οι Χρήστος Γκλαβάς και Στέφανος Σχινάς έπαιξαν σήμερα για τα προημιτελικά ενάντια στον Ουκρανό Vladyslav Orlov και τον Ρουμάνο Stefan Palosi, Νο.3 στο ταμπλό, γνωρίζοντας την ήττα με 6-3, 6-0.

Αύριο τα τουρνουά του NANA Tennis Club στη Χερσόνησο Ηρακλείου θα συνεχιστούν με τα ημιτελικά των διπλών και τα προημιτελικά των μονών. Το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον αγώνα των Χριστοφή και Παύλου κόντρα στις Αυστριακές Melanie Klaffner και Sinja Kraus, No.1 στο ταμπλό, που θα αρχίσει γύρω στις 12:00 το μεσημέρι.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots