Μπήκε κυρίως ταμπλό ο Δημήτρης Σακελλαρίδης

 
Μπήκε κυρίως ταμπλό ο Δημήτρης Σακελλαρίδης
tn team Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 - 19:17

Ο Δημήτρης Σακελλαρίδης έκανε το 2 στα 2 σήμερα στο NANA Tennis Club του Ηρακλείου και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF. Πρόκριση και στα προημιτελικά του διπλού, μαζί με τον αδερφό του Στέφανο Σακελλαρίδη, ενώ στα προημιτελικά του διπλού προκρίθηκε και ο Μιχάλης Σακελλαρίδης.

Ο Δημήτρης Σακελλαρίδης έσωσε ένα match point στο match tie-break και κατάφερε να κερδίσει τον Ρώσο Yan Sabanin, Νο.8 στο ταμπλό των προκριματικών, με 4-6, 6-1, 11-9, για να μπει στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Ηρακλείου.

Στο διπλό, ο Δημήτρης και ο Στέφανος Σακελλαρίδης πέτυχαν μια δύσκολη νίκη εις βάρος του Αλέξανδρου Σκορίλα και του Γερμανού Marlon Vankan με 7-6 (4), 6-3, για να μπουν στα προημιτελικά.

Στα προημιτελικά του διπλού πέρασαν και ο Μιχάλης Σακελλαρίδης με τον Χιλιανό Sebastian Santibanez, που κέρδισαν τους Βαγγέλη Κυπριώτη και Στέφανο Σχινά με 6-4, 6-2.

Εκτός συνέχειας στο διπλό ο Χρήστος Αντωνόπουλος, που μαζί με τον Ρουμάνο Sebastian Gima έδωσαν μεγάλη μάχη με τους Ολλανδούς Guy Den Heijer και Dax Donders, από τους οποίους ηττήθηκαν με 4-6, 6-3, 10-4.

Στο τουρνουά των γυναικών, που ανήκει στην κατηγορία των 40.000 δολαρίων, αγωνίστηκε σήμερα η Δήμητρα Παύλου, που έδωσε μια πολύ δύσκολη μάχη με την Αυστριακή Sinja Kraus, από την οποία ηττήθηκε με 6-0, 6-3.

Έντονο θα είναι το ελληνικό στοιχείο στα τουρνουά του NANA Tennis Club αύριο. Στο 25άρι των ανδρών, για τον 1ο γύρο θα παίξουν και τα τρια αδέρφια Σακελλαρίδη, ο Σκορίλας και ο Γιάννης Κουντουράκης. Στο διπλό θα παίξουν οι Χρήστος Γκλαβάς και Ανδρέας Λοϊζάς.

Στο 40άρι των γυναικών, θα παίξει η Σαπφώ Σακελλαρίδη, απέναντι στη Νο.2 του ταμπλό και Νο.139 στον κόσμο, Brenda Fruhvirtova, καθώς και οι Έλενα Χριστοφή και Έλενα Κοροκοζίδη. Στο διπλό θα αγωνιστούν οι Χριστοφή και Παύλου, απέναντι στην Κοροκοζίδη και την Margarita Ignatjeva, καθώς και η Σακελλαρίδη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots