Στους τελικούς των διπλών του Ηρακλείου Σακελλαρίδη και Καλοβελώνης

 
Στους τελικούς των διπλών του Ηρακλείου Σακελλαρίδη και Καλοβελώνης
tn team Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 - 17:09

Η Σαπφώ Σακελλαρίδης προκρίθηκε σε ακόμα έναν τελικό στο Ηράκλειο και στο διπλό του τουρνουά των 40.000 δολαρίων της ITF που φιλοξενείται στο Lyttos Beach. Στο 25άρι των ανδρών, στον τελικό του διπλού προκρίθηκαν οι Μάρκος Καλοβελώνης και Σέργης Κυρατζής.

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Oana Gavrila προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης των 40.000 δολαρίων του Lyttos Beach, κερδίζοντας τις Ρουμάνες Ilinca Dalina Amariei και Cristina-Andreea Mitu με 7-6 (5), 6-3.

Θα παίξουν για 2η συνεχόμενη εβδομάδα σε τελικό στο Ηράκλειο της Κρήτης η Σακελλαρίδη και η Gavrila, που ήταν φιναλίστ στο επίσης 40άρι τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας, στο NANA Tennis Club.

Αύριο θα αντιμετωπίσουν για τον τίτλο τη Βελγίδα Lara Saldem και τη Λετονή Daniela Vismane, που στον άλλον ημιτελικό επικράτησαν πολύ δύσκολα της Έλενας Χριστοφή και της Δήμητρας Παύλου με 7-6 (4), 7-6 (5).

Στο μονό, η Μιχαέλα Λάκη έδωσε μεγάλη μάχη κόντρα στην κορυφαία του ταμπλό και Νο.135 στον κόσμο, Brenda Fruhvirtova, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 6-3, 7-5. Ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για τη 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά πετυχαίνοντας μεγάλες νίκες, κόντρα στη Σαπφώ Σακελλαρίδη και την Ιταλίδα Martina Colmegna.

Στο τουρνουά των ανδρών, που ανήκει στην κατηγορία των 25.000 δολαριών της ITF, στον τελικό του διπλού προκρίθηκαν οι Μάρκος Καλοβελώνης και Σέργης Κυρατζής, που πέτυχαν μια πολύ καλή νίκη κόντρα στους Ολλανδούς Dax Donders και Sidane Pontjodikromo, No.2 στο ταμπλό, με 7-6 (3), 7-6 (5).

Στον αυριανό τελικό, ο Καλοβελώνης και ο Κυρατζής θα αντιμετωπίσουν τον Σουηδό Simon Freund και τον Ουκρανό Vladyslav Orlov, Νο.1 στο ταμπλό, που απέκλεισαν τους Ιταλούς Francesco Forti και Filippo Romano με 6-3, 7-6 (4).

Όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του τουρνουά

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots