Πέτυχαν το 2 στα 2 Καλοβελώνης και Περβολαράκης

 
Πέτυχαν το 2 στα 2 Καλοβελώνης και Περβολαράκης
tn team Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 - 19:58

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων στο Γιοχάνεσμπουργκ, o Μάρκος Καλοβελώνης και ο Μιχάλης Περβολαράκης, κερδίζοντας τις μάχες που έδωσαν στα μονά και στο διπλό ως συμπαίκτες.

Πολύ καλά ξεκίνησε η παρουσία των 2 Ελλήνων αθλητών στη Νότια Αφρική, κάνοντας το 2 στα 2 στο σημερινό πρόγραμμα του Αφρικανικού τουρνουά.

Ο Μιχάλης Περβολαράκης επικράτησε του Connor Henry Van Schlakwyk από τη Ναμίμπια, με το ανατρεπτικό 4-6, 6-1, 6-2, σε μια μάχη που κράτησε 1 ώρα και 44 λεπτά.

Επόμενος αντίπαλος για τον αθλητής μας ο οποίος αγωνίζεται στο ταμπλό ως Νο.4, θα είναι ο Αυστραλός Jeremy Beale.

Ιδανικό ξεκίνημα είχε και ο Μάρκος Καλοβελώνης, που άφησε εκτός συνέχειας τον Ιάπωνα Νο.543 του κόσμου και Νο.7 του ταμπλό Makoto Ochi, με τελικό σκορ 6-4, 6-4, σε 74 λεπτά.

Για μια θέση στην 8άδα ο Καλοβελώνης θα αντιμετωπίσει τον Khololwam Montsi από τη Νότια Αφρική.

Επίσης Καλοβελώνης και Περβολαράκης, συνασπίστηκαν, συμμετέχοντας και στα διπλά, όπου επίσης κατάφεραν να φτάσουν σε ακόμα μια πρόκριση. Οι δυο αθλητές μας, ξεπέρασαν το εμπόδιο των Ιαπώνων Rio Noguchi και Makoto Ochi, με 6-3, 6-3.

Να σημειωθεί πως το ελληνικό δίδυμο είναι Νο.4 στο ταμπλό. Η πρόκριση για την τελική 4άδα θα περάσει από τους Καναδούς, Filip Peliwo και Kelsey Stevenson.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots