Στον τελικό προκριματικό γύρο Σκορίλας και Σακελλαρίδης

 
Αλέξανδρος Σκορίλας
Αλέξανδρος Σκορίλας Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 - 22:46

Στον 3ο και τελικό προκριματικό γύρο του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Sharm El Sheikh προκρίθηκαν οι Αλέξανδρος Σκορίλας και Στέφανος Σακελλαρίδης. Στον 3ο προκριματικό γύρο προκρίθηκε και η Σαπφώ Σακελλαρίδη, στο τουρνουά των γυναικών.

Τρεις εκπρόσωποί μας συνεχίζουν στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών στο δυνατό Futures των 25.000 δολαρίων, που φιλοξενείται στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου.

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας πέτυχε δυο δύσκολες νίκες στα προκριματικά του Sharm El Sheikh και θα διεκδικήσει αύριο την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά. Χθες κέρδισε στην πρεμιέρα του τον Κινέζο Hanyi Liu με 6-2, 5-7, 10-3, ενώ σήμερα επικράτησε του Coleman Wong από το Χονγκ Κονγκ, με 6-1, 5-7, 10-7.

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης, που είναι 17 ετών, κέρδισε χθες τον Ιταλό Pietro Mugelli με 6-1, 6-1 και σήμερα επικράτησε του Ταϊβανού Chien Hsun Lo με 4-6, 6-3, 10-8, για να μπει στον 3ο προκριματικό γύρο.

Από μια νίκη είχαν οι Μιχάλης Σακελλαρίδης και Γιάννης Κουντουράκης, που ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους στον 2ο προκριματικό γύρο. Ο Σακελλαρίδης κέρδισε τον Νοτιαφρικανό Seth Seely με 6-2, 6-1 και ηττήθηκε σήμερα από τον Γάλλο Amaury Raynel με 2-6, 3-6. Ο Κουντουράκης κέρδισε στον 1ο γύρο τον Δημήτρη Σακελλαρίδη με 6-0, 6-1, ηττήθηκε όμως σήμερα σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι από τον Ισραηλινό Lior Goldenberg, με 6-7 (5), 6-7 (3).

Στο τουρνουά των γυναικών, η Σαπφώ Σακελλαρίδη κέρδισε σήμερα την Τσέχα Alexandra Melnikova με 6-3, 6-3 και μπήκε στον τελευταίο γύρο των προκριματικών.

Αύριο, η 18χρονη Σαπφώ, Νο.532 στην παγκόσμια κατάταξη, θα αντιμετωπίσει την Ινδή Rutuja Bhosale. Θα παίξει επίσης και στο διπλό η Σαπφώ, που μαζί με την Hong Yi Cody Wong θα αντιμετωπίσουν τις Melanie Klaffner και Anastasia Zolotareva.

Στο τουρνουά των ανδρών, στον 3ο προκριματικό γύρο θα παίξουν οι Σκορίλας και Στέφανος Σακελλαρίδης. Ο Σκορίλας θα αντιμετωπίσει το Νο.1 του ταμπλό, τον Ουκρανό Illya Beloborodko, ενώ ο Σακελλαρίδης θα παίξει με τον Ιταλό Leonardo Rossi. Στο διπλό, Μιχάλης και Στέφανος Σακελλαρίδης θα παίξουν με τους Chak Lam Coleman Wong και Daniel Rincon, ενώ οι Κουντουράκης και Σκορίλας θα αντιμετωπίσουν τους Αιγύπτιους Amr Elsayed και Mohamed Maamoon.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots