2 στα 2 για τον Θάνο στο Rovinj

 
2 στα 2 για τον Θάνο στο Rovinj
tn team Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 - 18:06

Ο Αριστοτέλης Θάνος ξεκίνησε δυνατά την προσπάθειά του στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Rovinj στην Κροατία.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, που την προηγούμενη εβδομάδα αναδείχθηκε πρωταθλητής στο 25άρι του Porec στο διπλό μαζί με τον Πέτρο Τσιτσιπά, αυτή την εβδομάδα συμμετέχει και στο μονό, στα προκριματικά του τουρνουά 25.000 δολαρίων του Rovinj στην ίδια χώρα.

Στην πρεμιέρα του επιβλήθηκε του Κροάτη Tomislav Podvinski με 7-6 (4), 6-3, ενώ σήμερα συνέτριψε τον Αυστριακό Yannick Penkner με 6-0, 6-2 και πήρε την πρόκριση για τον 3ο γύρο των προκριματικών μέσα σε 66 μόλις λεπτά.

Αύριο, ο Αριστοτέλης θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Pietro Romeo Scomparin, Νο.14 στο ταμπλό των προκριματικών, για μια θέση στο κυρίως ταμπλό της δυνατής χωμάτινης διοργάνωσης.

Θα παίξει και αυτή την εβδομάδα διπλό με τον Πέτρο Τσιτσιπά και στον 1ο γύρο αναμένεται να αντιμετωπίσουν τους Αυστριακούς Filip Misolic και Lukas Neumayer.

Ο Πέτρος θα αγωνιστεί απευθείας στο κυρίως ταμπλό και στην πρεμιέρα του θα έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή, απέναντι στο Νο.3 του ταμπλό και Νο.291 στην παγκόσμια κατάταξη, τον 19χρονο Τσέχο Dalibor Svrcina.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots