Δυο ήττες στις λεπτομέρειες για τον Σακελλαρίδη

 
Δυο ήττες στις λεπτομέρειες για τον Σακελλαρίδη
tn team Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 - 20:18

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης ολοκλήρωσε σήμερα την παρουσία του στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Monastir, όπου αποκλείστηκε στη φάση των "16" στα μονά και στα προημιτελικά στο διπλό, γνωρίζοντας τις ήττες έπειτα από πολύ κλειστά παιχνίδια.

Στα μονά, ο Στέφανος ηττήθηκε από τον Ιταλό Leonardo Rossi με 7-6 (11), 7-6 (4), σε ένα παιχνίδι που μπορεί να μην είχε 3ο σετ, κράτησε όμως 2 ώρες και 31 λεπτά!

Στο 1ο σετ ο 18χρονος Έλληνας τενίστας είχε προηγηθεί με 2-0, με 5-4 και με 6-5, δεν μπόρεσε όμως να το εκμεταλλευτεί και στο tie-break πάλεψε και έσβησε 6 set points, στην 7η ευκαιρία του όμως ο Rossi το κέρδισε με 13-11. Στο 2ο σετ κανείς από τους δυο παίκτες δεν έκανε break και οδηγήθηκαν ξανά στο tie-break, όπου γρηγορότερα αυτή τη φορά, ο Ιταλός επικράτησε με 7-4.

Στο διπλό, για την προημιτελική φάση, ο Στέφανος και ο αδερφός του, Δημήτρης Σακελλαρίδης, ηττήθηκαν από τους Ιάπωνες Ryuki Matsuda και Hikaru Shiraishi, με 3-6, 6-3, 14-12.

Ήταν επίσης ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, στο οποίο οι δυο Έλληνες παίκτες είχαν 3 match points στο super tie-break, αλλά δεν τις αξιοποίησαν κι έτσι τελικά έχασαν την ευκαιρία να μπουν στα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots