Επιστροφή στις νίκες για τον Σακελλαρίδη

 
Επιστροφή στις νίκες για τον Σακελλαρίδη
tn team Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 - 19:01

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης επέστρεψε στις νίκες, για να επικρατήσει με 2-0 σετ του Mousa Alkotop και να πάρει την πρόκριση για τη φάση των "16" του νέου τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Monastir.

Για μια ακόμα εβδομάδα συμμετέχει στο 15άρι του Monastir o Στέφανος Σακελλαρίδης, ο οποίος κέρδισε σήμερα τον Mousa Alkotop από την Ιορδανία με 6-2, 7-6 (5) και πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο της hardcourt διοργάνωσης της ITF.

Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.5 στο ταμπλό και Νο.578 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, έδειξε την υπεροχή του στο 1ο σετ, στο 2ο όμως βρήκε σθεναρή αντίσταση από τον Alkotop, που ξεκίνησε από τα προκριματικά την πορεία του στο τουρνουά.

Στο 3-4 έμεινε και πίσω με break o Στέφανος, που ισοφάρισε ωστόσο άμεσα και τελικά πήρε το σετ στο tie-break, όπου οι δυο παίκτες ήταν ισόπαλοι μέχρι το 4-4.

Στον 2ο γύρο της διοργάνωσης του Monastir, ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει αύριο έναν ακόμα qualifier, τον Ιάπωνα Hikaru Shiraishi.

Θα παίξει και στα προημιτελικά του διπλού, όπου πέτυχε χθες την 1η του νίκη μαζί με τον αδερφό του, Δημήτρη Σακελλαρίδη. Οι δυο Έλληνες παίκτες θα αντιμετωπίσουν τον Αμερικανό Jake Bhangdia και τον Βρετανό Alexis Canter, για μια θέση στα ημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots