Φιναλίστ τα αδέρφια Σακελλαρίδη στο Monastir

 
Φιναλίστ τα αδέρφια Σακελλαρίδη στο Monastir
tn team Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 - 20:47

Οι Δημήτρης και Στέφανος Σακελλαρίδης ήταν φιναλίστ στο διπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία, καθώς ηττήθηκαν στον τελικό από τους Κινέζους Xin Gao και Aoran Wang.

Για πρώτη φορά αγωνίστηκαν μαζί σε έναν τελικό επαγγελματικής διοργάνωσης στο ITF Tour οι Δημήτρης και Στέφανος Σακελλαρίδης, ενώ για τον μικρότερο από τους δυο, τον 16χρονο Δημήτρη, αυτός ήταν και ο πρώτος τελικός γενικά, σε τουρνουά του ITF Pro Circuit.

Δεν τα κατάφεραν οι δυο Έλληνες παίκτες και στον τελικό γνώρισαν την ήττα από την πολύ καλή ομάδα των Κινέζων Gao και Wang με 6-2, 6-4, άφησαν όμως πολύ καλές εντυπώσεις και βεβαίως κατέλαβαν τη 2η θέση στη διοργάνωση.

Ο 18χρονος Στέφανος, ο οποίος έχει παίξει άλλες 2 φορές σε τελικό στα διπλά σε ITF Pro τουρνουά, έχει κερδίσει έναν τίτλο, πριν λίγες εβδομάδες στα ίδια γήπεδα του Monastir, με συμπαίκτη τον Νοτιαφρικανό Kris Van Wyk.

Δημήτρης και Στέφανος αυτή την εβδομάδα πέτυχαν 3 νίκες για να μπουν μέχρι τον τελικό, αποκλείοντας στον 1ο γύρο τους Nicolas Moceanu και Yuchen Pan με 6-2, 6-1, στα προημιτελικα'τους Jake Bhangdia και Alexis Canter με 6-4, 6-1 και στα ημιτελικά τους Jie Cui και Tsung-Hao Huang με 6-4, 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots