"Λύγισε" μετά από μάχη 4 ωρών ο Σακελλαρίδης!

 
"Λύγισε" μετά από μάχη 4 ωρών ο Σακελλαρίδης!
tn team Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 - 19:04

Για 3 ώρες και 53 λεπτά μονομάχησε σήμερα στο court o Στέφανος Σακελλαρίδης, που είχε και 4 match points στο 3ο σετ, τελικά όμως γνώρισε την ήττα από τον Ιταλό Lorenzo Rottoli, για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Santa Margherita di Pula.

Mετά από μια πολύ μεγάλη μάχη 3 ωρών και 53 λεπτών, ο Στέφανος Σακελλαρίδης "λύγισε" τελικά από τον Ιταλό Lorenzo Rottoli, με 3-6, 7-6 (6), 7-6 (2).

Ο Σακελλαρίδης προηγήθηκε με σετ, έχασε όμως στη συνέχεια 4 ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς. Η πρώτη ήταν στο tie-break του 2ου σετ, όταν είχε προηγηθεί με 6-5, αλλά ο Rottoli κέρδισε τους 3 επόμενους πόντους και έστειλε το ματς σε 3ο σετ.

Στο 3ο σετ ο Ιταλός προηγήθηκε με 5-2 και ο Στέφανος επιχείρησε μια μεγάλη ανατροπή, την οποία σχεδόν πέτυχε. Κατάφερε συγκεκριμένα να κερδίσει 4 συνεχόμενα games ο 18χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος προηγήθηκε με 6-5 και είχε 3 match points για να κάνει το 7-5.

Ο Rottoli κρατήθηκε με κάποιον τρόπο στο game και στο ματς, σώζοντας τις 3 ευκαιρίες του Στέφανου και στέλνοντας το αποφασιστικό σετ στο tie-break, όπου κατάφερε να επιβληθεί με 7-2 και να πάρει τελικά τη μεγάλη πρόκριση για τα προημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots