Φιναλίστ ο Σκορίλας στη Λάρνακα

 
Φιναλίστ ο Σκορίλας στη Λάρνακα
tn team Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 - 12:39

Τη 2η θέση κατέλαβαν ο Αλέξανδρος Σκορίλας και ο Sebastian Gima στο διπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF στην Αλαμινό  της Λάρνακα, με τους Κύπριους Στυλιανό Χριστοδούλου και Σέργη Κυρατζή να κατακτούν τον τίτλο.

Ο Σκορίλας και ο Gima από τη Ρουμανία, ηττήθηκαν στον τελικό του τουρνουά της Αλαμινού από τους Χριστοδούλου και Κυρατζή με 6-0, 6-3.

Οι δυο Κύπριοι αθλητές έκαναν έναν πολύ καλό τελικό και έφτασαν άξια έως την κατάκτηση του τίτλου, που ήταν ο 1ος για τον 18χρονο Χριστοδούλου και ο 2ος για τον Κυρατζή, στα διπλά σε ITF Pro διοργάνωση.

Ο Σκορίλας αγωνίστηκε για 3η φορά σε έναν τελικό, μετά από τις νίκες του στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Idanha-a-Nova με τον Rio Noguchi και στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου με τον Χρήστο Αντωνόπουλο, το 2022.

Αυτή την εβδομάδα στα χωμάτινα γήπεδα του Robinson Club της Αλαμινού, κέρδισαν μαζί με τον Ρουμάνο συμπαίκτη του, τους Asaf Friedler και Jonas Trinker με 6-3, 6-4, τους Christian Fellin και Giuseppe Tresca με 6-0, 6-1, καθώς και τους Liam Puttergill και Lucio Ratti με 7-5, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots