Στον τελικό στην Ισπανία τα αδέρφια Σακελλαρίδη

 
Στον τελικό στην Ισπανία τα αδέρφια Σακελλαρίδη
tn team Πέμπτη, 18 Μαϊος 2023 - 20:59

Οι Δημήτρης και Στέφανος Σακελλαρίδης πήραν νέα μεγάλη πρόκριση στο Gurb της Ισπανίας και στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων της ITF, για να μπουν στον τελικό.

Για 1η φορά προκρίθηκαν σε έναν τελικό διοργάνωσης 25.000 δολαρίων της ITF οι Δημήτρης και Στέφανος Σακελλαρίδης, που κέρδισαν στον σημερινό ημιτελικό τους Ισπανούς Ignacio Benzal Alia και Alvaro Lopez San Martin, με 7-6 (3), 6-4.

Τα αδέρφια Σακελλαρίδη κάνουν ένα πολύ καλό τουρνουά στο Gurb της Καταλονίας, όπου κατάφεραν να προκριθούν στον μεγαλύτερο τελικό τους στα διπλά αμφότεροι. Ο Δημήτρης θα διεκδικήσει τον 1ο του τίτλο της καριέρας του, ενώ ο Στέφανος θα διεκδικήσει τον 2ο στα διπλά, αφού είχε κερδίσει το τουρνουά 15.000 δολαρίων του Monastir νωρίτερα αυτή τη χρονιά, με συμπαίκτη τον Kris Van Wyk.

Ο Στέφανος αγωνίστηκε και στον 2ο γύρο του μονού σήμερα, αλλά γνώρισε την ήττα σε ένα κλειστό παιχνίδι από τον Ισραηλινό Daniel Cukierman, Νο.5 στο ταμπλό και Νο.358 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP.

Αύριο, θα τον ξαναβρεί μπροστά του για τον τελικό του διπλού, όπου μαζί με τον μικρό του αδερφό θα αντιμετωπίσουν τους Cukierman και Mariano Kestelboim για τον τελικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots