Ολοκλήρωσε την καλή του πορεία στο Koszalin ο Δημήτρης Σακελλαρίδης

 
Δημήτρης Σακελλαρίδης
Δημήτρης Σακελλαρίδης
tn team Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 - 19:19

Ο Δημήτρης Σακελλαρίδης, ο οποίος κέρδισε τον πρώτο του ΑΤΡ πόντο αυτή την εβδομάδα στο Koszalin της Πολωνίας, ολοκλήρωσε σήμερα την προσπάθειά του στη διοργάνωση των 15.000 δολαρίων της ITF.

Ο Δημήτρης Σακελλαρίδης έδωσε σήμερα ένα πάρα πολύ δυνατό ματς με τον Πολωνό Pawel Cias, No.3 στο ταμπλό και Νο.680 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-2, 6-2.

Έτσι ολοκλήρωσε την επιτυχημένη πορεία του στα μονά της χωμάτινης διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Koszalin στην Πολωνία, σε ένα τουρνουά που μπήκε κυρίως ταμπλό μέσα από τα προκριματικά και κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο του ΑΤΡ πόντο.

Στα προκριματικά, ο 17χρονος Δημήτρης είχε αποκλείσει τον Πολωνό Adam Bajurko με 6-2, 6-2 και τον Ουκρανό Ivan Kremenchutskyi με 7-5, 6-2.

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό έπαιξε με τον Βρετανό Anthony Wright και τον κέρδισε και αυτόν, με 6-3, 4-6, 6-2.

Εκτός από τα μονά έπαιζε και στο ταμπλό του διπλού, μαζί με τον αδερφό του, Μιχάλη Σακελλαρίδη. Οι δυο τους προκρίθηκαν μέχρι τα προημιτελικά, όπου σήμερα γνώρισαν την ήττα από τους Γερμανούς onas Pelle Hartenstein και Philipp Pavlenko με 6-3, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots