Καλό ξεκίνημα για Στέφανο, εκτός συνέχειας ο Δημήτρης Σακελλαρίδης

 
Καλό ξεκίνημα για Στέφανο, εκτός συνέχειας ο Δημήτρης Σακελλαρίδης
tn team Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:30

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης απώλεσε μόλις 4 games στην πρεμιέρα του στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Πάζαρτζικ της Βουλγαρίας και προκρίθηκε στον 2ο γύρο. Εκτός έμεοινε ο αδερφός του, Δημήτρης Σακελλαρίδης, που έπαιξε επίσης στο κυρίως ταμπλό.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε στην πρεμιέρα του στο 25άρι του Πάζαρτζικ ο Στέφανος Σακελλαρίδης, ο οποίος επιβλήθηκε του Βούλγαρου Viktor Kirov με 6-2, 6-2 σε 82 λεπτά.

Μετά από μια επιτυχημένη περιοδεία στα Challenger της Κίνας, που έκλεισε με συμμετοχή και στο 250άρι της ΑΤΡ στο Zhuhai, ο 19χρονος Στέφανος, ο οποίος προσφάτως μπήκε για 1η φορά στο Top 400 της παγκόσμιας κατάταξης, επέστρεψε στην Ευρώπη και δεν άργησε να προσαρμοστεί σήμερα στις νέες συνθήκες και στη χωμάτινη επιφάνεια του Πάζαρτζικ.

Στον 2ο γύρο της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων, ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει παίκτη από το ταμπλό των προκριματικών.

Στο κυρίως ταμπλό της δυνατής διοργάνωσης της ITF στο Πάζαρτζικ αγωνίστηκε και ο αδερφός του Στέφανου, Δημήτρης Σακελλαρίδης, ο οποίος έκανε μεγάλη προσπάθεια στο 2ο σετ, δεν απέφυγε όμως την ήττα νωρίτερα από τον Βούλγαρου Alexander Vasilev με 6-1, 7-5.

Ο Δημήτρης αγωνίστηκε και στο διπλό αργότερα μαζί με τον άλλον του αδερφό, Μιχάλη Σακελλαρίδη, αντιμετωπίζοντας το Νο.3 ζευγάρι του ταμπλό, τον Ολλανδό Max Houkes και τον Ουκρανό Eric Vanshelboim, από τους οποίους ηττήθηκαν με 6-1, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots