Φιναλίστ στο 25άρι του Lyttos Beach τα αδέρφια Σακελλαρίδη

 
Φιναλίστ στο 25άρι του Lyttos Beach τα αδέρφια Σακελλαρίδη
tn team Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 - 13:57

Ο Δημήτρης και ο Μιχάλης Σακελλαρίδης ολοκλήρωσαν με έναν τελικό την προσπάθειά τους στο διπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων στο Ηράκλειο της Κρήτης, που ολοκλήρωσε μια ακόμα σειρά από διεθνή τουρνουά στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach.

Στον σημερινό τελικό του δυνατού τουρνουά των 25.000 δολαρίων, οι Δημήτρης και Μιχάλης Σακελλαρίδης ηττήθηκαν από τους Βούλγαρους Anthony Genov και Nikolay Nedelchev με 6-2, 6-1.

Αυτός ήταν ο 1ος τελικός για τον 22χρονο Μιχάλη σε ITF Pro διοργάνωση, ενώ για τον 17χρονο Δημήτρη ήταν ο 8ος τελικός, αφού είχε παίξει σε άλλους 7 τελικούς στα διπλά μαζί με τον Στέφανο Σακελλαρίδη.

Αυτή την εβδομάδα στα σκληρά γήπεδα του Lyttos Beach, Δημήτρης και Μιχάλης απέκλεισαν στον 1ο γύρο τους Χρήστο Γκλαβά και Βαγγέλη Κυπριώτη με 5-7, 6-3, 11-9 σε ένα πολύ δύσκολο ματς, ενώ στα προημιτελικά επικράτησαν των Γιώργου Νουχάκη και Γιώργου Βάλαρη με 6-4, 6-3.

Στα ημιτελικά κατάφεραν να βγάλουν εκτός το κορυφαίο ζευγάρι του ταμπλό, τον Τσέχο Jakub Nicod και τον Κροάτη Mili Poljicak, με 7-6 (4), 3-6, 10-2.

Σήμερα ολοκληρώθηκε και το διπλό των γυναικών για την 4η και τελευταία εβδομάδα του 23ου Lyttos Beach ITF World Tour, με τις Stella Kovacicova και Janika Kusy να κερδίζουν τις Patricija Paukstyte και Liisa Varul στον τελικό με 7-6 (5), 6-7 (7), 10-8. Θυμίζουμε πως το τουρνουά των γυναικών ανήκει στην κατηγορία των 15.000 δολαρίων και γίνεται στα χωμάτινα γήπεδα του Lyttos Beach.

Σήμερα θα γίνουν ακόμα τα ημιτελικά στα μονά και αύριο θα ολοκληρωθούν τα τουρνουά με τους τελικούς, με την Έλενα Χριστοφή να συνεχίζει να διεκδικεί τον τίτλο στις γυναίκες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots