Υποψήφια στα βραβεία ΠΣΑΤ η Σάκκαρη

 
Υποψήφια στα βραβεία ΠΣΑΤ η Σάκκαρη
Υποψήφια στα βραβεία ΠΣΑΤ η Σάκκαρη
tennisnews team Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 - 14:42

Η Μαρία Σάκκαρη είναι ανάμεσα στις 3 κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες του 2019 σύμφωνα με την ψηφοφορία των μελών του ΠΣΑΤ και θα διεκδικήσει το μεγάλο βραβείο.

Η Μαρία Σάκκαρη είχε μείνει εκτός της αρχικής επιλογής των αθλητριών που θα συμμετείχαν στην φετινή ψηφοφορία των φετινών βραβείων, ωστόσο υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις και τελικά συμπεριλήφθηκε σε αυτή.

Μάλιστα, κατάφερε να είναι στις τρεις επικρατέστερες και τη Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου, θα είναι ανάμεσα σε εκείνες που θα διεκδικήσουν το βραβείο της καλύτερης αθλήτριας του 2019 στα βραβεία ΠΣΑΤ. Η εκδήλωση θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 18:00, και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

Οι τρεις πρώτες αθλήτριες της ψηφοφορίας των μελών του ΠΣΑΤ, που έχει ήδη ολοκληρωθεί, είναι (με αλφαβητική σειρά), οι: Άννα Κορακάκη (Σκοποβολή), Μαρία Σάκκαρη (τένις) και Κατερίνα Στεφανίδη (στίβος).

Εκτός έμειναν (με τη σειρά της ψηφοφορίας) οι: 4. Ελένη Κωνσταντινίδου (άρση βαρών), 5. Θεοδώρα Γκουντούρα (ξιφασκία), 6. Μαρία-Μπούρμπου Χριστίνα Κυρίδου (κωπηλασία), 7. Σπυριδούλα Καρύδη (στίβος), 8. Ελένη Χατζηλιάδου (Καράτε), 9. Νικόλ Κυριακοπούλου (στίβος), 10. Ανέτα-Τσαμοπούλου Δήμητρα Κυρίδου (κωπηλασία), 11. Εβίνα Μάλτση (μπάσκετ), 12. Σοφία Κτενά (τεχνική κολύμβηση), 13. Παρασκευή Παπαχρήστου (στίβος).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots