Οι νικητές του 2ου Junior Τουρνουά "Kalovelonis Cup"

 
Οι νικητές του 2ου Junior Τουρνουά "Kalovelonis Cup"
Οι νικητές του 2ου Junior Τουρνουά "Kalovelonis Cup"
tennisnews team Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 - 13:37

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και το 2o Kalovelonis Cup για παιδιά ηλικίας κάτω των 12 σε αγόρια και κορίτσια. 40 αγόρια και κορίτσια έλαβαν μέρος ενώ το επίπεδο ήταν και πάλι πραγματικά εκπληκτικό προσφέροντας πολλές συγκινήσεις σε όλους τους γονείς που το παρακολούθησαν.

Η διοργάνωση ήταν άψογη μιας και οι αγώνες όλοι, δεν είχαν καμία καθυστέρηση ενώ όλα τα παιχνίδια τελείωσαν πριν τις 8 το απόγευμα. Μεγάλοι νικητές ήταν στη κατηγορία αγόρια 12 από την Ακαδημία Καλοβελωνη ο Γιάννης Πουρναρας ο οποίος κέρδισε στο τελικό με 57, 60 10-3 τον Ιάσωνα Ροβα επίσης από την Ακαδημία Καλοβελωνη! Στα κορίτσια 12 νικήτρια η Ειρήνη-Ραφαέλα Καναβαράκη η οποία επιβλήθηκε της Βολωνακης Βασιλικής από τον ΑΟΑ Αττικό Ήλιο με 61, 63. Επόμενο τουρνουά το 3ο Kalovelonis Cup το Σαββατοκύριακο 21.12 και 22.12

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους για την συμμετοχή τους στο τουρνουά μας, ελπίζοντας ότι στο 3ο η συμμετοχή θα είναι ακόμη μεγαλύτερη μιας και συμπίπτει με τις Χριστουγεννιατικες διακοπές !!!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots