Πρωταθλητής ο Μεσσής στο Kalovelonis Summer Tour (pics)

 
Πρωταθλητής ο Μεσσής στο Kalovelonis Summer Tour (pics)
tn team Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:33

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διοργάνωση της Tennis Europe που φιλοξένησε η Kalovelonis Tennis Academy για παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών, με τον Ανδρεα Μεσσή να στέφεται πρωταθλητής στον ελληνικό τελικό των μονών, κερδίζοντας τον επίσης εξαιρετικό Νίκο Φώτη Μακρή.

Σπουδαία εβδομάδα για του νεαρούς Έλληνες τενίστες στην Πεύκη, εκεί όπου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό πετυχαίνοντας πολύ υψηλές επιδόσεις. Μετά τον τίτλο, χθες, στον τελικό τον διπλών, τον οποίο σήκωσαν οι Μακρής Και Γιάννης Σακκάς, είχαμε και σημερινή ελληνική επιτυχία στα μονά.

Ο Μακρής έδωσε "το παρών" και στον τελικό των μονών, απέναντι στο Νο.1 του ταμπλο Ανδρέα Μεσσή. Το τρόπαιο κατέληξε στον Μεσσή ο οποίος κέρδισε με 6-2, 6-2. Οι δυο αθλητές ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο τις εμφανίσεις τους στη διοργάνωση, καθώς και οι υπόλοιποι Έλληνες αθλητές σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις και διακρίσεις.

Στον τελικό τον κοριτσιών το Νο.1 του ταμπλό Mariya Yemshanova από την Ουκρανία στέφθηκε πρωταθλήτρια, έπειτα από τη νίκη με 6-3, 6-0 που πέτυχε απέναντι στην νεαρή Ρωσίδα Alina Botasheva Νο.2 του ταμπλό.

Να θυμίσουμε πως στο χθεσινό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε και ο τελικός των κοριτσιών εκεί όπου φιναλιστ αναδείχθηκε η Μυρτώ Πρωιμάκη, έπειτα από μια μεγάλη μάχη που ολοκληρώθηκε στο super tie-break.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της διοργάνωσης:

Μονά
Αγόρια 14 Ανδρέας Μεσσής (Ελλάδα)
Κορίτσια 14 Mariya Yemshanova (Ουκρανία)
Διπλά
Αγόρια 14 Νίκος Φώτης Μακρής (Ελλάδα)
Γιάννης Σακκάς (Ελλάδα)
Κορίτσια 14 Alina Botasheva (Ρωσία)
Alina Yuneva (Ρωσία)
Προκριματικά Μονών
Αγόρια 14 Ολοκληρώθηκαν
Κορίτσια 14 Ολοκληρώθηκαν

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots