Ξεκίνησε το Kalovelonis Spring Tour

 
Ξεκίνησε το Kalovelonis Spring Tour
Ξεκίνησε το Kalovelonis Spring Tour
tennisnews team Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:03

Το Kalovelonis Spring Tour, που είναι το πρώτο διεθνές τουρνουά που πραγματοποιείται στη χώρα μας μετά το lockdown, ξεκίνησε τη Δευτέρα. Δείτε τα πρώτα αποτελέσματα του τουρνουά και το σημερινό πρόγραμμα.

Το Kalovelonis Spring Tour, το οποίο διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στην Kalovelonis Tennis Academy στην Πεύκη, ανήκει στην 3η κατηγορία U14 της Tennis Europe και πρόκειται για το πρώτο διεθνές βαθμολογούμενο τουρνουά που πραγματοποιείται στην Ελλάδα, μετά από την 6μηνη αναστολή όλων των tour.

Για το μονό των αγοριών, ο Νίκος Μπακιρτζής κέρδισε τον Θανάση Κακουρίδη με 6-1, 6-0 και θα παίξει στον 2ο γύρο με τον Ηρακλή Καλάνοφ, Νο.1 στο ταμπλό, που πέρασε με ye. Ο Νίκος Ασφής επικράτησε του Γρηγόρη Μαλεβίτη με 6-3, 6-0 και θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον Γερμανό Carl Radtke, No.3 στο ταμπλό.

Ο Ανάργυρος Παναγιώτου επικράτησε με 6-0, 6-0 του Παναγιώτη Κατσιμίχα και θα παίξει στη συνέχεια με τον Δανό Alexander Nordal Clausen, Νο.2 στο ταμπλό. Τέλος, αγωνίστηκε και ο Ιάσονας Λύκος για τα ελληνικά χρώματα, ο οποίος γνώρισε την ήττα από τον Ολλανδό Cooper Ter Meulen με 6-0, 6-0.

Στο μονό των κοριτσιών, η Αγγελική Ευτυχία Αθανασιάδη κέρδισε τη Βρετανίδα Ophelia Korpanec Davis με 7-6 (3), 6-2 και θα παίξει σήμερα με τη Γεωργία Καλαμάρη, Νο.1 στο ταμπλό. Η Θεοδώρα Λιάπη κέρδισε την Αγγελική Μαρία Τζηβελέκη με 6-2, 6-1 και θα αναμετρηθεί στον 2ο γύρο με τη Δανέζα Cecilie Agerber Fridthjof, No.6 στο ταμπλό, που επικράτησε της Ελπίδας Δημοπούλου 6-3, 6-4.

Η Παγώνα Μιχαηλίδη επικράτησε της Δήμητρας Παπασταύρου με 6-2, 6-1 και θα παίξει στη συνέχεια με την Κύπρια Εβελίνα Αναστάση, που κέρδισε με τη σειρά της τη Μελίνα Ζουμπουλάκη με 6-1, 6-4. Η Χρυσή Σμυρίδου επικράτησε της Σοφίας Νικολαϊδου με 6-2, 6-4, ενώ η Κορνηλία Ρήγα κέρδισε τη Χρυσούλα Παπαδοπούλου με 7-6 (5), 6-2 και θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο την Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη.

Τέλος, η Αλεξάνδρα Μάγια απέκλεισε την Αυστριακή Isabel Markovic, No.8 στο ταμπλό, με 6-4, 6-4, για να κλείσει μια θέση στον 2ο γύρο, όπου θα συναντήσει την Αθηνά Γρηγοριάδου, που κέρδισε τη Μαρία Ηλιοπούλου 6-0, 6-0. Η Allegra Korpanec Davis επικράτησε της Χριστίνας Λιόρδου με 6-3, 6-1 και θα παίξει στη 16άδα με την Κύπρια Άννα Δεμιρτζή, Νο.2 στο ταμπλό, που προκρίθηκε με bye.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots