Το τραγούδι της Άννας Βίσση και η υπόσχεση της Μαρίας Σάκκαρη (vid)

 
Το τραγούδι της Άννας Βίσση και η υπόσχεση της Μαρίας Σάκκαρη (vid)
Το τραγούδι της Άννας Βίσση και η υπόσχεση της Μαρίας Σάκκαρη (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 01 Μαϊος 2020 - 14:39

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν ζευγάρι με την Άννα Βίσση στην εκπομπή "Μουσικές Αγάπης - The Unplagued Concert", την προκάλεσε να πει ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια και η δημοφιλής τραγούδιστρια αποκάλυψε πως η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια της υποσχέθηκε να τη βοηθήσει στο τένις!

Η Σάκκαρη και η Βίσση ήταν ζευγάρι στην φιλανθρωπική εκδήλωση της 24Media "Μουσικές Αγάπης - The Unplagued Concert" και η τελευταία τραγούδισε το "Πράγματα", σε μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της βραδιάς.

Η "απόλυτη Ελληνίδα σταρ" αποκάλυψε αργότερα πως το τένις είναι ένα από τα αγαπημένα της αθλήματα και πως η Μαρία της υποσχέθηκε να τη βοηθήσει να βελτιώσει το forehand της.

"Δεν ήθελα να ξεχάσουμε την αφορμή που είμαι εδώ, γιατί ο λόγος είναι εσείς κι αυτό που κάνετε και ήθελα κι εγώ να συνδράμω με τον τρόπο μου. Μακάρι ο κόσμος να ανταποκριθεί όπως κάνει πάντα όταν βλέπει ότι κάτι είναι αληθινό και έχει λόγο ύπαρξης. Η αφορμή, λοιπόν είναι η φίλη μου η Μαρία που παρακολουθώ εδώ και δυο χρόνια στη δράση της, όπως και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Είμαι του τένις, παίζω από 6 χρονών. Είχαμε γήπεδα στην Κύπρο ελεύθερα στις γειτονιές μας. Δεν ήταν πλούσιο άθλημα, μπορούσε ο καθένας να το έχει ως μέρος της ζωής του. Έπαιζα λοιπόν, μου άρεσε πολύ και ήμουν καλή. Έχω παίξει και σε πρωταθλήματα, εδώ στο Πολιτεία Tennis Club έχω πάρει πολλά κύπελλα κυρίως double, εκεί είμαι πιο καλή. Η Μαρία έχει υποσχεθεί να μου διορθώσει κάποια πράγματα στο forehand, έχει κάποια ελατωμματάκια. Την αγαπώ πολύ, έρχεται και με βλέπει συχνά και την ευχαριστώ", είπε χαρακτηριστικά η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots