Η Μαρία Σάκκαρη παρουσιάζει το συλλεκτικό μετάλλιο "Προπομπός" (pics)

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Instagram (@mariasakkari)
tennisnews team Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020 - 19:12

H Μαρία Σάκκαρη γιορτάζει τα 200 χρόνια της ανεξαρτησίας της Ελλάδας και παρουσιάζει τον "Προπομπό", το αναμνηστικό μετάλλιο της επετείου, από την επιτροπή "Ελλάδα 2021".

Στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Εθνική Τράπεζα, η Μαρία Σάκκαρη παρουσίασε τον "Προπομπό" μέσα από τα social media, αναφέροντας: "Με τον ΠΡΟΠΟΜΠΟ, το πρώτο συλλεκτικό μετάλλιο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», γιορτάζουμε όλοι μαζί τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας της Ελλάδας μας. Απόκτησε κι εσύ το δικό σου μετάλλιο και γίνε μέρος της γιορτής."

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Με τον ΠΡΟΠΟΜΠΟ, το πρώτο συλλεκτικό μετάλλιο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», γιορτάζουμε όλοι μαζί τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας της Ελλάδας μας. Απόκτησε κι εσύ το δικό σου μετάλλιο και γίνε μέρος της γιορτής https://bit.ly/37OeYnn #NBG #Propobos #Forerunner Holding the FORERUNNER, the first commemorative medal of the ‘Greece 2021’ Committee, we celebrate all together the 200 years of the Greek independence / the 200th anniversary of the Revolution of 1821. Get now your own medal and become part of the celebrations https://bit.ly/37OeYnn #NBG #Propobos #Forerunner

Una publicación compartida por SAKKATTACK (@mariasakkari) el

Ο "Προπομπός" απεικονίζει το έργο του ζωγράφου Θεόφιλου Χατζημιχαήλ "Αναγεννηθείσα Ελλάδα", σε ένα συλλεκτικό μετάλλιο που κατασκευάστηκε από το Ελληνικό Νομισματοκοπείο.

Είναι μια κίνηση για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 από την Εθνική Τράπεζα, την πρώτη τράπεζα του ελληνικού κράτους. Το μετάλλιο κοστίζει 25 ευρώ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots