Έως τις 5 Απριλίου δεκτές οι συμμετοχές στο ITF Senior Rhodes Open

 
Έως τις 5 Απριλίου δεκτές οι συμμετοχές στο ITF Senior Rhodes Open
tennisnews team Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - 15:01

Μέχρι τις 5 Απριλίου θα γίνονται δεκτές οι συμμετοχές για το διεθνές τουρνουά I.T.F. Senior S200 Rhodes Open by The Ixian Grand, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης από 12 έως 17 Απριλίου.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή αθλητές και αθλήτριες (ηλικίας 30 έως 80 ετών) από 10 χώρες του κόσμου και συγκεκριμένα από την Αυστραλία, την Κροατία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία, την Αγγλία, τη Σιγκαπούρη και την Ελλάδα.

Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές στην ιστοσελίδα της παγκόσμιας (www.itftennis.com). Το I.T.F. Senior S200 Rhodes Open συνδιοργανώνουν ο Ρ.Ο.Α., η Περιφέρεια Νοτίου, ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. (Δήμος Ρόδου), η Ε.Φ.Ο.Α. σε συνεργασία με την I.T.F. και με μεγάλο χορηγό το Ixian Grand All&Suites του Βασίλη Καραγιάννη, που είναι μέλος του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης.

Οι ετοιμασίες για τη φιλοξενία ενός ακόμη σημαντικού διεθνούς τουρνουά έχουν ξεκινήσει και από 12 έως 17 Απριλίου, ο Ρ.Ο.Α. θα αποτελέσει πόλο έλξης για όλο τον αθλητικό κόσμο με τη διοργάνωση ενός ακόμη σημαντικού διεθνούς τουρνουά, που έχει βραβευθεί ως ένα από τα καλύτερα στον κόσμο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots