Διασυλλογικό: Ο Α.Ο.Α. Φιλοθέης τον τίτλο στους άνδρες

 
Διασυλλογικό: Ο Α.Ο.Α. Φιλοθέης τον τίτλο στους άνδρες
tn team Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 - 13:19

Ο Α.Ο.Α. Φιλοθέης κατέκτησε τον τίτλο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών για 3η διαδοχική χρονιά, μετά και τους αγώνες της τελικής φάσης που έγιναν στα γήπεδα της Ηλιούπολης.

Ο όμιλος της Φιλοθέης πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό τουρνουά στην τελική φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος, που έλαβε χώρα στα χωμάτινα γήπεδα του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης.

Την Παρασκευή κέρδισε με 3-0 τον Ο.Α. Αθηνών, ενώ το Σάββατο κέρδισε και τον Ο.Α. Θεσσαλονίκης με 3-0 νίκες, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει και μαθηματικά την 1η θέση του ομίλου και τον τίτλο.

Την ομάδα της Φιλοθέης εκπροσώπησαν οι Στέφανος Σχινάς και Γιάννης Ξυλάς, που κέρδισαν και τους 4 αγώνες που έπαιξαν στα μονά (από 2) και τους 2 στα διπλά.

Την Κυριακή, έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο, η Φιλοθέη έπαιξε με τον γηπεδούχο όμιλο της Ηλιούπολης, με τους Μάριο Παπακωνσταντίνου και Σταύρο Μαστρογαμβράκη, που ηττήθηκαν από τους Ιάσονα Κωσταρίδη και Αριστοτέλη Θάνο αντίστοιχα.

Αυτός ήταν ο 3ος διαδοχικός τίτλος στους άνδρες στο Διασυλλογικό για τον Α.Ο.Α. Φιλοθέης, που είχε επικρατήσει και στα τουρνουά του 2019 και του 2021. Το 2020 το τουρνουά δεν έγινε εξαιτίας της πανδημίας.

Τη 2η θέση της τελικής φάσης πήρε ο Ο.Α. Θεσσαλονίκης, που κέρδισε τον Ο.Α. Αθηνών την Κυριακή και τον άφησε στην 3η θέση, ενώ την 4η θέση πήρε ο Α.Ο.Α. Ηλιούπολης.

Παράλληλα έγινε και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα των γυναικών, όπου τον τίτλο κατέκτησε ο Ο.Α. Αθηνών, για 4η διαδοχική χρονιά.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της τελικής φάσης του Διασυλλογικού

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots