Σάκκαρη: "Θα παίξουμε με τον Στέφανο στους Ολυμπιακούς" (vid)

 
Σάκκαρη: "Θα παίξουμε με τον Στέφανο στους Ολυμπιακούς" (vid)
tn team Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 - 23:33

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στην κάμερα της COSMOTE TV από τον Ο.Α. Αθηνών και μίλησε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που πλησιάζουν και την πολυαναμενόμενη συνεργασία της με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

"Ετοιμάζομαι να φύγω για το Βερολίνο και ήρθα εδώ να θυμηθώ τα παλιά. Ήταν λίγο δύσκολα μετά το Roland Garros, αλλά δεν πτοούμαστε", είπε η Σάκκαρη, η οποία προπονήθηκε στα γήπεδα του Ο.Α. Αθηνών και έτυχε να περάσει την ώρα της ζωντανής σύνδεσης της COSMOTE TV με τον όμιλο, που αυτές τις μέρες φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλήμα Ανδρών-Γυναικών.

"Το ότι έρχομαι εδώ απ' όπου ξεκίνησα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Το ότι βλέπω άτομα και αθλητές που ήμουν στον ίδιο χώρο μαζί τους, βοηθάει πάρα πολύ. Γενικά όταν είμαι σε ένα περιβάλλον που με κάνει χαρούμενη είναι πολύ καλό για το recovery", πρόσθεσε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία θα αρχίσει τη σεζόν της στο χορτάρι σε μια εβδομάδα, από το 500άρι του Βερολίνου.

Για το ανεβασμένο επίπεδο του ελληνικού τένις, είπε: "Είναι πολύ σημαντικό και για μένα και για την Ελλάδα. Το να έχουμε μια ομάδα στο Federation Cup είναι πολύ καλό και ελπίζω να μπούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στα διπλά. Είναι ωραίο να βλέπεις πως ανεβαίνει το επίπεδο και εκεί αρχίζεις να καταλαβαίνεις πως κάτι έχει κάνεις. Σίγουρα αυτό οφείλεται και στον Στέφανο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς. Το να έρχομαι εδώ και να βλέπω πως ανεβαίνει το επίπεδο με χαροποιεί πολύ. Επίσης χαίρομαι πάρα πολύ όταν βλέπω τα γήπεδα τένις γεμάτα."

Για το αν θα παίξει τελικά μεικτό με τον Στέφανο στους Ολυμπιακούς: "Ναι, εκτός απροόπτου θα παίξουμε. Πιστεύω πως θα είμαστε πολύ καλή ομάδα."

Στο δίλημμα Grand Slam ή μετάλλιο, απάντησε: "Όταν είσαι Έλληνας αθλητής ένα μετάλλιο είναι πολύ σημαντικό. Σίγουρα, είναι σημαντικό το Grand Slam, αλλά αν μπορείς να διαλέξεις ένα από τα δύο... το μετάλλιο! Είναι διαφορετικό."

Τέλος, για την αλλαγή προπονητή που έκανε αυτή τη χρονιά: "Είχε έρθει η ώρα γι' αυτή την αλλαγή. Έπρεπε να κοιτάξω τον εαυτό μου. Έγινε για καλό και μέχρι στιγμής αποδεικνύεται αυτό. Από εκεί και πέρα ο χρόνος θα δείξει τ' αποτελέσματα. Πιστεύω πως έγινε για καλό."

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots